C cemkayall Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 83 31 Mayıs 2020 #1 AMD A8 6410 APU with Radeon R5 graphic sistem. Windows7 kurulu. Bu ekran görüntüsüne göre 2 ekran kartı mı var demek oluyor? Ve CPU-Z'de ' display device selection' seçeneği aktif değil, sanırsam ekran kartı geçişi yok gibi görünüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2020
AMD A8 6410 APU with Radeon R5 graphic sistem. Windows7 kurulu. Bu ekran görüntüsüne göre 2 ekran kartı mı var demek oluyor? Ve CPU-Z'de ' display device selection' seçeneği aktif değil, sanırsam ekran kartı geçişi yok gibi görünüyor.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 1 Haziran 2020 #2 cemkayall dedi: Bu ekran görüntüsüne göre 2 ekran kartı mı var demek oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet, 2 GPU bulunuyor.
cemkayall dedi: Bu ekran görüntüsüne göre 2 ekran kartı mı var demek oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet, 2 GPU bulunuyor.
C cemkayall Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 83 1 Haziran 2020 #3 Peki bu ekran kartlarından herhangi biri harici ekran kartı olarak geçiyor mu? Ve ayrıca Radeon Software da bakarken GPU 1 sürekli aktif görünürken, GPU 2 hiç aktif olmadı. Bunun nedeni nedir hocam var mı bilginiz?
Peki bu ekran kartlarından herhangi biri harici ekran kartı olarak geçiyor mu? Ve ayrıca Radeon Software da bakarken GPU 1 sürekli aktif görünürken, GPU 2 hiç aktif olmadı. Bunun nedeni nedir hocam var mı bilginiz?
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 1 Haziran 2020 #4 GPU 2 olan yüksek performanslı olarak geçer büyük ihtimal, oyun anında devreye girer.
C cemkayall Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 83 1 Haziran 2020 #5 Anladığım kadarıyla manuel olarak devreye girmesi diye birşey yok, sistem kendisi ayarlıyor?