Selam arkadaşlar apu sistemli bir makine toplamak istiyorum. Fakat yanına ekran kartıda almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Nvidia chipsetli bir ekran kartı takabilir miyim? Eğer böyle bişey mümkünse Nvidia'dan GTX 750 TI modelini veya Amd'den R7 270 modellini takmak istiyorum. Bu iki karttan birini takarsam sistemin oyun performansı ne kadar artacak? Sistem ekran kartsız 1840 lira yapıyor. Görüşlerinizi alırsam çok sevineceğim. Kafamda ki parçalarıda şuraya yazayım ;
Msi A88X-G45 Gaming Anakart
AMD 7850K
Corsair Vengeance (2x4GB) 8GB 1600 Mhz
Amd R7 270 veya Nvidia GTX 750 TI
Cooler Master T2 Blizzard Mini Soğutucu
Xigmatek Asgard 382 MidT 600W 80+ PSU Bilgisayar Kasası
Aoc 23" i2369v model Monitör
Takabilirsin. Arkadaşlar bu APU denen olayın pek bir değişik esprisi yok. Sadece içindeki onboard grafik kartı çok güçlü. Onun dışında bir fark yok. Yeni bir ekran kartı takarsan onboard grafk kartı gibi çalışır, oyunlarda harici ekran kartına geçer.
Aynı anda kullanacağımızı kim söyledi? Onboard grafik akrtı ne iş yapar biliyor musun? Bilmiyorsan açıklayayım basit masaüstü işlemlerde örnek video izlerken, internette gezinirken harici ekran akrtına yük binmesin diye bu işleri onboard ekran akrtı yapar. Ama oyunlarda onboard ekran kartı DEVRE DIŞI kalır. Onun yerine harici ekran kartı ÇALIŞIR. Yani aynı anda çalışmak gibi bir durum yok
Bahsettiğimiz Onboad BF4 oynatıyor. APU'nun amacı yüksek gereksinimli oyunları açabilmesi ve fiyatı ucuz olması. Hem APU alıp hemde ekran kartı almanın mantıksız olduğunu anlaman için çabalıyorum .
Bahsettiğimiz Onboad BF4 oynatıyor. APU'nun amacı yüksek gereksinimli oyunları açabilmesi ve fiyatı ucuz olması. Hem APU alıp hemde ekran kartı almanın mantıksız olduğunu anlaman için çabalıyorum .
Apu sistemlerde onboard ekran kartlarıyla harici ekran kartı birleşebiliyor diye biliyorum bi kaç sitede videoda falan gördüm de soru işareti kaldı aklımda. Bu arada tartışmayın beyler sakin olun her şeyden önce