AMD Athlon 200GE+GT1030 alınır mı?

Bu sistemde Ryzen 3 2200 G var işlemci olarak. Sistem
Ama bu sistemde HDD yok 240 GB SSD var ona göre kararını ver sonradan bir HDD alman gerekebilir. Kapıda ödeme var mı yok mu bilmiyorum alan arkadaşlara sorarsan daha iyi olur.

Son düzenleme:
Yeni oyunlarda düşük ayarlarda sistem 30-60 arası FPS vericektir. 30 FPS aldığın oyunlarda aldığın oyunlarda fps drop yaşayabilirsin. Sitede tam yazmıyor ama bellekler dual channel değil sanırım bildiğim kadarıyla apu sistemlerde dual channel ram gerek.

Yok çift kanal 2666 MHz

Yok çift kanal 2666 MHz
Dediğim gibi önerdiğim sistem oyun oynamak için daha mantıklı olacaktır. Eğer 2 3 ay sonra bir ekran kartı alacağım diyorsan APU sistemde olabilir.

Darboğaz yapmazda boşa para vermiş olursun. ilerde yükseltme yapmak istediğinde ikisinide satman gerecekecek ve 200 ge işlemcisine ekran kartı takamazsın yüksek model.

Peki RYZEN 3 2200 g mı alayım yoksa 2400 g mı bu arada apu sistemlerde ram çok önemli diyorlar
Evet eğer yükseltme yapmayacak isen 2*8 al ama eğer yükseltme yapacak isen sadece 8 al Çünkü ryzen işlemciler çift kanal ram olarak daha iyi performans verir ama 8gb de iyi performans vermez zaten 2 gb rami kendine alıyor kaldı 6gb ram o zaman da sistem güçlü olmuyor ama atıyorum 7 8 ay içinde yükseltme yapacak isen(ekran kartı almaktan bahsediyorum) o zaman sadece 8 al ki sonra ram eklemende bir ram yuvan boş kalsın ama o zamana kadar biraz az performans verir ama ona da katlanman lazım.

Aynen 1 seneye kadar ekran kartı alırım o zaman rtx 2060 ı besler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…