Bildiğiniz gibi 200GE'nin içinde dahili GPU var bu dahili GPU hangi oyunları oynatır ve kaç FPS aldırır bunu merak ediyorum ve ileride en tepe ekran kartı ne takılabilir? Aklımdaki test sistemi şu şekilde;
Anakart: A320M.
İşlemci: AMD Athlon 200GE.
Ekran kartı: Vega 3 GPU.
RAM: 4+4 3000 MHz.
PSU: 500 Watt 80+
Test sistemi bu şekilde. Kaç FPS alır? 1080 zaten imkansız gibi 720P'de hangi ayarlarda kaç FPS alır?
Bu işlemciye 750 Ti ekran kartı taksak ne olur? Kaç FPS verir? Herkese şimdiden teşekkür ederim.
Ben pcyi toplamak için yazmadım merakımdan yazdım hem belki toplamak isteyen arkadaşlar için hem niye memnun etmiyor ben o pcyi 1100-1200₺ ye toplarım ilerde de uprade yaparım
Nasıl göremiyorsunuz, sol üstte değerler yazıyor iste. FPS yazan yere bakacaksın. 720p low ayarlarda bile iç açıcı FPS değerleri yok. 720p low kalite ve düşük FPS...
Nasıl göremiyorsunuz, sol üstte değerler yazıyor iste. FPS yazan yere bakacaksın. 720p low ayarlarda bile iç açıcı FPS değerleri yok. 720p low kalite ve düşük FPS...
Performansı kötü demedim zaten, o APU ile oyun oynanmaz demek istiyorum. Ha 750Ti, RX460, GTX1050 gibi kartları takıp daha iyi performans alırsınız orası ayrı fakat 2 çekirdekli bir işlemci günümüz için fazlasıyla yetersiz.
Performansı kötü demedim zaten, o APU ile oyun oynanmaz demek istiyorum. Ha 750Ti, RX460, GTX1050 gibi kartları takıp daha iyi performans alırsınız orası ayrı fakat 2 çekirdekli bir işlemci günümüz için fazlasıyla yetersiz.