Satılık/Takas AMD Athlon 3000G işlemci

• Konuyu başlatan odunq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 647
Daha fazla  
AMD Athlon 3000G APU AM4 soket işlemci satılıktır.
Fiyatı: 750TL

Son düzenleme:
Birkaç aydır bende ama kullanmıyorum. Garanti başlangıcı 2022 Nisan görünüyor.

Vallahi hocam ilanı baltalamak olarak algılama sakın ama işlemcinin sıfırı 1000₺ civarında. Şahsen ben olsam adıma faturalı alır geçerim.

Vallahi hocam ilanı baltalamak olarak algılama sakın ama işlemcinin sıfırı 1000₺ civarında. Şahsen ben olsam adıma faturalı alır geçerim.
Dogru. Temiz, yıpranmamış ve garantisi devam eden bir islemci icin bu fiyati yazdim. İsteyen fiyatin ustune %35'i kadar daha ekleyerek sifir urun alabilir.
Sizce yarı fiyatına filan mı satmam gerekirdi?

Son düzenleme:
Dogru. Temiz, yıpranmamış ve garantisi devam eden bir islemci icin bu fiyati yazdim. İsteyen fiyatin ustune %35'i kadar daha ekleyerek sifir ürün alabilir.
Sizce yarı fiyatına filan mı satmam gerekirdi?

Hocam neredeyse 1 senelik garantisi bitmeye gelmiş işlemcinin. 750₺ verip almak mantıklı değil. 200-300₺ fazla verir sıfırını alırım mantıklı olanda bu zaten. İyi satışlar.

Hocam neredeyse 1 senelik garantisi bitmeye gelmiş işlemcinin. 750₺ verip almak mantıklı değil. 200-300₺ fazla verir sıfırını alırım mantıklı olanda bu zaten. İyi satışlar.
Hocam şu anda 10 ay olmuş 14 ay kalmış garanti bitmesine. 10 aylık(birkaç ay hiç kullanılmamış) diye bakmayıp kalan 14 ay için "garantisi bitmeye gelmiş" demek iyi niyetli yaklaşım değil.
Aynı şekilde şu anda 3000G için en ucuz fiyat olan 1032TL ile oranı 1032/750=1,38
Bu oranı en ucuz kutulu R5 3600 için hesaplayalım 2099/1,38=1525TL yapar.
Dediğiniz açıdan bakında 1 yıldan fazla garantisi olan R5 3600 işlemciyi 1525TL üzerinde satanlara fiyatlarının mantıksız olduğunu söylüyor musunuz?

Asıl olay 2200G-3200G gibi işlemcilerin 200-300 TL farka alınabilmesi. Sıfır fiyatı önemli değil ama alternatifi var ve ciddi performans farkı yaşatacak alternatifler. 700TL altına satmamak da gerekir ama satılmaz ise fiyatta mecburi güncelleme yapmanız gerekebilir ihtiyacınıza göre.

Asıl olay 2200G-3200G gibi işlemcilerin 200-300 TL farka alınabilmesi. Sıfır fiyatı önemli değil ama alternatifi var ve ciddi performans farkı yaşatacak alternatifler. 700TL altına satmamak da gerekir ama satılmaz ise fiyatta mecburi güncelleme yapmanız gerekebilir ihtiyacınıza göre.
Pek tabii dediğiniz rakam aralıklarında işlemciler mevcut. Bütçeye, ihtiyaca göre değerlendirilir.
Benim ilanım özelinde dediğiniz gibi 700 olur 750 olur fiyatları.

Sorun şu ki Anakart piyasası o kadar yükseldi ki neredeyse işlemci ile aynı paraya geliyor. Anakartla birlikte satarsanız çok çok daha rahat satarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı