AMD Athlon 3000G sistem sürekli mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

erenvardi11

Centipat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1Ar0YPopp12nMQzFQNHHu7CgsGrtf7VGo/view?usp=sharing
RAM
GSKILL RIPJAWS 3000mhz CL16
SSD veya HDD modeli
ADATA SU630
Anakart
ASUS A320M-A PRO
İşlemci
AMD Athlon 3000G
Bir süredir farklı farklı mavi ekran alıyorum. En az 6-7 farklı ekran gördüm. Sistem bazen hiç hata vermiyor, bazen arka arkaya hata veriyor ve açılışta disk tarama yapıyor. Bazen Windows düzgün yüklenemedi deyip boot etmiyor. Bazen de Windows açılış süresi 2 dakikaları buluyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süredir farklı farklı mavi ekran alıyorum. En az 6-7 farklı ekran gördüm. Sistem bazen hiç hata vermiyor, bazen arka arkaya hata veriyor ve açılışta disk tarama yapıyor. Bazen Windows düzgün yüklenemedi deyip boot etmiyor. Bazen de Windows açılış süresi 2 dakikaları buluyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Temiz bir Windows 11 yüklemen gerekiyor dostum.

Bir de ram hızını düşürmeyi dene çünkü athlon işlemcilerin ram desteği ryzen serisi kadar bol değil. Athlon işlemcilerde çok fazla ram uyumsuzluğu gözlemledim. Xmp değerleri hem açıkken hem de kapalıyken sistemi denemen lazım. Bir de eğer bios güncellersen ana kartının Athlon işlemci desteği kesilebilir. Böyle bir hata yaptıysan bunu geri almayı dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı