5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 11 Haziran 2022 #11 aesiow dedi: Ayrıca ekran kartınla işlemcin arasında biraz darboğaz var. Genişletmek için tıkla... Ne kadar peki oranı? @aesiow
aesiow dedi: Ayrıca ekran kartınla işlemcin arasında biraz darboğaz var. Genişletmek için tıkla... Ne kadar peki oranı? @aesiow
aesiow Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #12 aesiow dedi: Ayrıca ekran kartınla işlemcin arasında biraz darboğaz var. Genişletmek için tıkla... Pek hissetmezsin önceliği SSD'ye ver.
aesiow dedi: Ayrıca ekran kartınla işlemcin arasında biraz darboğaz var. Genişletmek için tıkla... Pek hissetmezsin önceliği SSD'ye ver.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 11 Haziran 2022 #13 aesiow dedi: Pek hissetmezsin önceliği SSD'ye ver. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum. Zaten daha önce kullanırken bu bilgisayarı CS 1.6 haricinde hissetmedim.
aesiow dedi: Pek hissetmezsin önceliği SSD'ye ver. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum. Zaten daha önce kullanırken bu bilgisayarı CS 1.6 haricinde hissetmedim.
aesiow Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #14 Bu arada merak ediyorsan yaklaşık %20'ye yakın bir darboğaz var Çözüm olarak işaretlersen sevinirim hayırlı forumlar
Bu arada merak ediyorsan yaklaşık %20'ye yakın bir darboğaz var Çözüm olarak işaretlersen sevinirim hayırlı forumlar
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 11 Haziran 2022 #15 aesiow dedi: Bu arada merak ediyorsan yaklaşık %20'ye yakın bir darboğaz var. Genişletmek için tıkla... Çok fazla da değilmiş ama bu işlemci ile gene iyi bir yüzde imiş. aesiow dedi: Bu arada merak ediyorsan yaklaşık %20'ye yakın bir darboğaz var Çözüm olarak işaretlersen sevinirim hayırlı forumlar Genişletmek için tıkla... Az önce reddedildi. @aesiow Bu sefer ne yapayım?
aesiow dedi: Bu arada merak ediyorsan yaklaşık %20'ye yakın bir darboğaz var. Genişletmek için tıkla... Çok fazla da değilmiş ama bu işlemci ile gene iyi bir yüzde imiş. aesiow dedi: Bu arada merak ediyorsan yaklaşık %20'ye yakın bir darboğaz var Çözüm olarak işaretlersen sevinirim hayırlı forumlar Genişletmek için tıkla... Az önce reddedildi. @aesiow Bu sefer ne yapayım?