AMD Athlon 64 X2 5000+ ile Xigmatek apache EP-CD903 Sıcaklık Değerlerim İyi Mi?

Termal macunu fazla sürmüş olsan bile basınç saga sola dagılır fazla sürmek ısıyı arttırmaz. Ek olarak aldıgınız sogutucu gerek bakımından kule tipi değil. Bu yüzden bu fiyatta alınan sogutuculardan stok fan performansı beklenmeli.
hocam termal macunun asıl amacı cpu ile soğutucunun birbirine direk temas etmediği noktaları doldurmak siz onun yerine yüzeyi tamamen kaplamasını sağlarsanız ısı iletimi ciddi derecede düşüyor, ben kendim tecrübe ettim mümkün mertebe ince sürmek çok daha faydalı, artık zar gibi ince sürüyorum ve çok daha başarılı sonuçlar alıyorum. Eski laptobumda fabrikasyon döşemişler macunu misal, normalde 95 lere kadar hızla çıkan alet şimdilerde testlerde 80 e zor çıkıyor.

işlemci i7 3630qm ve gt 635m ekran kartı var. soğutma üniteside pek ahım şahım değil. Tabi sürdüğüm macunda 3,5 wmk olduğundan ısı iletimide iyi değerler sunuyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı