C coffox Decapat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 23 8 Şubat 2019 #1 Mevcut işlemcim bu, 750 Ti ile darboğaz yapar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2019
T taha_kilic Kilopat Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doktor 8 Şubat 2019 #2 işlemciniz baya eski hocam darboğaz yapacaktır çok büyük bir ihtimalle. Diğer sistem özellikleriniz ve monitörünüzün çözünürlüğü nasıl ?
işlemciniz baya eski hocam darboğaz yapacaktır çok büyük bir ihtimalle. Diğer sistem özellikleriniz ve monitörünüzün çözünürlüğü nasıl ?
T taha_kilic Kilopat Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doktor 9 Şubat 2019 #4 1080p olması darboğaz yapmaması açısından biraz daha iyi hocam fakat benim görüşüm yine de darboğaz yapacağı yönde. 4gb ramın de yükseltilmesi gerekiyor en azından bir 8gb olmalı
1080p olması darboğaz yapmaması açısından biraz daha iyi hocam fakat benim görüşüm yine de darboğaz yapacağı yönde. 4gb ramın de yükseltilmesi gerekiyor en azından bir 8gb olmalı
C coffox Decapat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 23 9 Şubat 2019 #5 Evet hocam rami yükselticem. İşlemciyi de değiştirebilirim 960 pin amd işlemci öneriniz var mı?
T taha_kilic Kilopat Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doktor 20 Şubat 2019 #6 cevap biraz geç olacak kusura bakmayın foruma uğrayamadım. Anakart modelinizi yazarsanız uyumlu işlemcilere bakabilirim.
cevap biraz geç olacak kusura bakmayın foruma uğrayamadım. Anakart modelinizi yazarsanız uyumlu işlemcilere bakabilirim.