Amd Athlon 64 x2 6000+ sisteme ekran kartı

Görüşünüz için teşekkürler. Peki son bir konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben GTX 750 Ti almak istiyorum. Bu sisteme bu ekran kartını takabilir miyim? Ne kadar performans alırım? Darboğaz olur mu? Sizin önerdiğiniz ekran kartından daha iyi performans mı yoksa daha düşük performans mı alırım?
Teşekkürler.

800 TL bütçen var demiştim bu 3'lüyü alıp kasana montaj et, sonra yeni PC toplayacağında bu 3 parçayı almassın.
İşlemci soğutucusu koymanın sebebi işlemciye O.C yaparak darboğaz'ı azaltabilirsin.

Resmi koymamışım.

Yeni alacağım pc laptop olacak yalnız. Monster veya MSI Gaming laptop'larından düşünüyorum. Bu nedenle ileriye dönük değil şu 1 yıl için fps'i bu sisteme göre en çok arttırabilecek ekran kartını arıyorum. Yani bu düzdüğünüz sistemi 1 yıl sonra kullanmayacağım. Ben bu sisteme GTX 750 Ti mı alayım yoksa R7 240/R7 250 mi?
Darboğaz olur mu? Fps'i hangi kartla daha çok arttırırım? Ekran kartı geldikten sonra sıkıntı çıkmasını istemiyorum sizin görüşlerinize göre satın alacağım. Teşekkürler.

Ben olsam yatırım yapmam kesinlikle darboğaz olacaktır darboğaz olursa takılır ve oynanmaz o yüzden R7 250 üstüne çıkmayın R7 250 Ultra Ayarlarda 60 FPS verecektir mediuma alırsın. 100-150 FPS alırsın.
Ben olsam R7 250 alırım.

R7 250 aldığımda sıkıntısız kullanabileceğim yani? Fps de bununla birlikte artacak öyle mi?

Çok teşekkür ederim. Sizin öneriniz üzerine r7 250 alacağım. Peki Asus modelini mi yoksa MSI modelini mi tercih etmeliyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…