AMD Athlon 64X2 %90 CPU kullanımı sorunu

Ozkang

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun oynarken nette gezenirken ve video izlerken islemci kullanımı %90 altına düşmüyor cok takılıyor.

Görev yöneticisinden kontrol ettim sistem boşta % 90'larda.

LOL oyununu indirdim düsük ayarlarda bile takılmalar oluyor islemci kullanımı fullde.

İslemcim: AMD Athlon 64X2 5000+ 2.6
RAM: 3 GB
Ekran kartı: 9500GT 1 GB 128 bit

Sorun neden olabilir temiz bir Windows kursam düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dürüst olmam gerekirse o işlemciyle oyunun açılması bile mucize. Ekran kartında eski ve güçsüz kalmış. RAMden bahsetmiyorum bile. Bu sistemle ayarları yükseltirsen ekran kartından dolayı kasacak. düşürürseniz de bu sefer işlemcin ekran kartını frenleyecek o yüzden yerinde olsam o sistemle CS 1.6 gibi eski oyunlar oynardım.

Arkaplandaki uygulamaları kapatın. İşletim sisteminiz Win10 ise XBOX DVR gibi arkaplanda çalışan uygulamaları kapatmanız gerek. Kasanın içini temizleyin iyice. Ve bilgisayarı performans moduna alın. Unlost’un FPS arttırma video serisindeki şeyleri yaparsanız daha hızlı olur bilgisayarınız.
Arkaplandaki uygulamaları kapatın. İşletim sisteminiz Win10 ise XBOX DVR gibi arkaplanda çalışan uygulamaları kapatmanız gerek. Kasanın içini temizleyin iyice. Ve bilgisayarı performans moduna alın. Unlost’un FPS arttırma video serisindeki şeyleri yaparsanız daha hızlı olur bilgisayarınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı