AMD Athlon 7850 Dual-Core Sistem Nvidia Geforce GTX 750 Tİ çalıştırır mı?

Evet bu daha mantıklı gibi duruyor, fakat biraz daha beklemem gerekecek. Ya da şöyle bişey sorsam biraz önce dediğim gibi kartı alsam ve bi müddet idare etsem sonra güç takviyesi yapsam olmaz mı? yani bu durumda hiç mi kullanamam bu kartı, zaten pc yi yenilemek istiyorum da, işte bütçe yeterli olmuyor her zaman.

- - - Güncellendi - - -

Berk senin önerdiğin GTX750 Ti GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı bu kart ile bu kart http://www.vatanbilgisayar.com/gtx750ti-twin-frozr-gaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html arasındaki fark nedir? Biri Asus biri MSI değil mi? sadece marka farkı mı var?

O zaman anakart-işlemci değişimi yapamayız. Şimdilik ekran kartı alman mantıklı. Belki bütçeni arttırabilirsen bir şeyler yaparız. Bütçen maksimum kaç olabilir?

Yani şu an için sadece ekran kartına ayırdığım bütçe var zaten, ha daha biraz vakit geçirdikten sonra falan yaz sonu gibi en fazla 1.500 TL lik bir bütçe ayırabilirim.

Bana sorarsan şimdilik hiçbir şey alma. Yazın sistemine eklemeler (gerekirse sıfır sistem toplarız) yaparız. Ama eğer kesin bir şey alacağım diyorsan GTX 750 Ti + 500W Power'i almalısın.

Önerilen power bana pek güvenilir gelmedi. Bence yaza kadar bekleyip sistem tavsiyeleri bölümünden yararlanarak güzel bir pc toplanabilir. Sonuçta sisteminiz eski para biriktirirseniz yaza kadar bazı yerlerden kesintiler yapılarak daha güzel bir kart bile alabilirsiniz

Teşekkürler arkadaşlar. Önerileriniz için, şimdililk kartı ve psu yu alayım. Zaten hep buralarda oluruz. Sistem değiştirme zamanında hep beraber değerlendiririz artık.

Bence alma. Yazın alacağın para ile kat kat güzel bir sistem toplanır. Ben de senin gibi aceleyle sistem topladım, M5A97 ve FX 6300 ile HD7770 kullanıyorum. Böyle bir sistemde bu kadar kötü ekran kartı. Beklersen, en doğru şeyi yaparsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…