AMD Athlon II 250 X2 sisteme anakart tavsiyesi

omrkcmn

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Kompüter İşleri
Selamlar arkadaşlar.

Anakartım rahmetli oldu. Ne yaptıysam kurtaramadım :cry:Yeni anakart peşine düştüm. Nasıl seçeceğim konusunda cahilim. Sizlerden yardım almamın çok doğru olacağını düşünerek buraya geldim.

İşlemcim: AMD ATHLON II 250 X2 (Ek bilgi isterseniz lütfen belirtin)

Şimdi buna uygun anakart nasıl bulabilirim? Güç kaynağı sıkıntısı falan olur mu? Eski anakartım: ASUS M4N68T-M V2 idi.

Her neyse sevgili dostlarım yardımlarınızı bekliyor iyi forumlar diliyorum (y)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle böyle absürt bir banlama için yöneticilere teşekkürlerimi sunuyorum.İnsan yaşamında "uyarmak" diye bir kelime vardır.Bu kelime bizi harekete geçirir."Acil anakart tavsiyesi"gibi bir başlık açsaydım anlardım ban atmanızı.ses dahi çıkarmazdım.Lakin bilen arkadaş zaten yardımcı olmak için o konuya giriyor14.Konu başlığı konu içeriğinin özeti niteliğinde olmalıdır diye belirtilmiş.Şahsen teknik konulara yardımcı olmaktayım.Bu tür başlıklar benim için iticidir.Acil yardım gibi başlıklarda dahil.İşlemcime uygun anakart tavsiyesi başlığım zaten konu içeriğinin özeti.İçeriğe bakarım.O halde konu içeriğini başlığa yazalım.Ayrıca ben sistemime değil işlemcime anakart sormaktayım..Üst düzey resmi bir yer sanırım burası...:lanet:

Herneyse konu sıcakken soğutmayayım diye ikinci hesap açıp arkadaşalardan yardımlarımı isteyeyim dedim.Soğuyunca bir anlamı kalmaz.
Eski anakartından boyutunu öğrendim micro atxmiş bende en uygununu bu buldum bunu alabilirsin eski ramlerin umarım DDR3tür.

Evet DDR3 tavsiye ettiğiniz anakart fiyatı beni aşıyor hocam.:dur:Birazdaha uygun olması lazım.
Şimdi dikkat etmem gereken nokta AM3 soketli olması lazım öylemi hocam?İşlemci teknolojiside "Amd Sempron 100 Serisi" olarak belirtilmiş verdiğiniz linkte.Sanırım oda bir ince nokta.Birde evet micro atx.Zaten araştırmışsınız :like:

Başka tavsiyeleriniz varmıdır?Yol göster ben giderim üstadım (y)

Şöyle bi 150-200 hadi olsun 210 arasında. :kararsız: :utanç:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı