paricfy Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #11 The Destroyer dedi: Yahu kıyaslama yapman gerekiyor misal BMW E36 mı E46 mı? Genişletmek için tıkla... Tamam hocam konu daha fazla sapmasın. Haklısınız.
The Destroyer dedi: Yahu kıyaslama yapman gerekiyor misal BMW E36 mı E46 mı? Genişletmek için tıkla... Tamam hocam konu daha fazla sapmasın. Haklısınız.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.196 Çözümler 86 24 Kasım 2023 #12 The Destroyer dedi: Yahu kıyaslama yapman gerekiyor misal BMW E36 mı E46 mı? Genişletmek için tıkla... Bu ulkenin okudugunu anlama seviyesi beni delirtecek. -CPU Z sonuclarina bakilinca E7400'nin cok daha iyi oldugunu goruluyor.
The Destroyer dedi: Yahu kıyaslama yapman gerekiyor misal BMW E36 mı E46 mı? Genişletmek için tıkla... Bu ulkenin okudugunu anlama seviyesi beni delirtecek. -CPU Z sonuclarina bakilinca E7400'nin cok daha iyi oldugunu goruluyor.
finduk52 Centipat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #13 paricfy dedi: Tamam hocam bende ikisinin de iyi olmadığını belirtmişim. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız cevap veriyorsun ama
paricfy dedi: Tamam hocam bende ikisinin de iyi olmadığını belirtmişim. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız cevap veriyorsun ama
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.375 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 24 Kasım 2023 #14 Hououin Kyouma dedi: Bu ulkenin okudugunu anlama seviyesi beni delirtecek. -CPU Z sonuclarina bakilinca E7400'nin cok daha iyi oldugunu goruluyor. Genişletmek için tıkla... Bende Q9300 vardı arkadaşım vesilesiyle Athlon II bir işlemciye geçmiştim inanılmaz fark yaratmıştı.
Hououin Kyouma dedi: Bu ulkenin okudugunu anlama seviyesi beni delirtecek. -CPU Z sonuclarina bakilinca E7400'nin cok daha iyi oldugunu goruluyor. Genişletmek için tıkla... Bende Q9300 vardı arkadaşım vesilesiyle Athlon II bir işlemciye geçmiştim inanılmaz fark yaratmıştı.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.196 Çözümler 86 24 Kasım 2023 #15 The Destroyer dedi: Bende Q9300 vardı arkadaşım vesilesiyle Athlon II bir işlemciye geçmiştim inanılmaz fark yaratmıştı. Genişletmek için tıkla... Modelleri karistiriyor olabilirim galiba. Hangisi iyiyse digerine gore cok onemli farki yok.
The Destroyer dedi: Bende Q9300 vardı arkadaşım vesilesiyle Athlon II bir işlemciye geçmiştim inanılmaz fark yaratmıştı. Genişletmek için tıkla... Modelleri karistiriyor olabilirim galiba. Hangisi iyiyse digerine gore cok onemli farki yok.