Gosh Megapat Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2015 #1 Windows 8.1 pro 32 bit asrock anakart ddr3 amd readon hd 5450 2gb ram kingston amd athlon II X2 240 proccessor western digital 150 gb hdd Arkadaşlar C.S GO full düşükte oynayabiliyorum. GTA 4 lowda FPS düşmesinden zar zor oynuyorum ve arada acayip kasma yapıyor. League of legends'da takılmalar yapıyor. Neyini değiştirsem? Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2015
Windows 8.1 pro 32 bit asrock anakart ddr3 amd readon hd 5450 2gb ram kingston amd athlon II X2 240 proccessor western digital 150 gb hdd Arkadaşlar C.S GO full düşükte oynayabiliyorum. GTA 4 lowda FPS düşmesinden zar zor oynuyorum ve arada acayip kasma yapıyor. League of legends'da takılmalar yapıyor. Neyini değiştirsem? Lütfen yardım edin.
R-vizyon Hectopat Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 729 Makaleler 3 28 Mart 2015 #2 Sırasıyla yeni ekran kartı, yeni harddisk ve ram takviyesi yapılmalı. Ekleme: Yeni bilgisayarda toplamak daha avantajlı olabilir. Bütçeniz varsa.
Sırasıyla yeni ekran kartı, yeni harddisk ve ram takviyesi yapılmalı. Ekleme: Yeni bilgisayarda toplamak daha avantajlı olabilir. Bütçeniz varsa.
D deepdark0 Ziyaretçi 28 Mart 2015 #3 RAM en azından 4 GB olsun. Harici ekran kartı takman lazım oyunları rahat oynayabilmek için. Dahili ekran kartı ile oyu oynanmaz pek.
RAM en azından 4 GB olsun. Harici ekran kartı takman lazım oyunları rahat oynayabilmek için. Dahili ekran kartı ile oyu oynanmaz pek.
Gosh Megapat Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2015 #4 Siz bana 19750 lira civarında laptop önerseniz? Ekran kartı iyi olsa?
D deepdark0 Ziyaretçi 28 Mart 2015 #5 Gosh dedi: siz bana 19750 lira civarında laptop önerseniz ekran kartı iyi olsa Genişletmek için tıkla... Cihaz tavsiyesi için yeni konu açın. Ayrıca kurallara uymanızı tavsiye ederim. Ceza almanızı istemem.
Gosh dedi: siz bana 19750 lira civarında laptop önerseniz ekran kartı iyi olsa Genişletmek için tıkla... Cihaz tavsiyesi için yeni konu açın. Ayrıca kurallara uymanızı tavsiye ederim. Ceza almanızı istemem.