AMD Athlon II X2 250 değiştirilmeli mi?

Midyes

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, asıl kasamın yanına eski bir kasa aldım (tanıdığımdan bedavaya) ve bu kasada emülasyon yapmaya karar verdim. Nintendo 64, NES, PS1, PS2, PSP gibi konsolların oyunlarını oynamaktı amacım. Bu kasayı konsol gibi kullanacaktım fakat bazı PS1 oyunlarında kasma var ve PS2'yi açamıyor, sistem yetmiyor bence işlemci yüzünden. Hangi donanımı değiştirmeliyim? Sistem aşağıda:

• Gigabyte GA-M68MT-S2P anakart.
  • 12 GB DDR3 RAM.
  • Hegem AMD Athlon II X2 250 3 GHz.
  • GTX 1050 Ti.

Komple sistemi satıp yeni bir sistem almak daha mantıklı hocam. Bütçeniz nedir?

Komple sistemi satıp yeni bir sistem almak daha mantıklı hocam. Bütçeniz nedir?

Hocam benim zaten bir Gaming sistemim var bu bahsettiğim sistemi emulasyon için kullanacağım sanki bir konsolmuş gibi.

1055T bulabilirseniz işlemci olarak geti kalan parçalar güzel. işinizi görür.

CPU kullanımı yüzde kaç ? i3 3. nesil var bende psp emülatöründe %30 yüke ulaşıyor. Gayet rahat oynatıyor.

Recalbox işletim sistemini kullandığım için öyle şeylere bakamıyorum.
FPS sabitlemeyi dener misin 60'a. Mümkün mü ? Fps düşünce gpu kullanımı azalır cpuya yük binmez çok. Çözünürlüğü düşürmeyi dene fps sabitlenmiyorsa.

FPS sabitlemeyi dener misin 60'a. Mümkün mü? FPS düşünce GPU kullanımı azalır CPU'ya yük binmez çok. Çözünürlüğü düşürmeyi dene FPS sabitlenmiyorsa.

Çoğu emulatorde sabitleme açık o haliyle kasmakta PS2 emulatörü direk açılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…