AMD Athlon II X4 620 2.6 GHZ işlemciye GTX750 Tİ uyar mı?

freedager

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Alacağım ekran kartı GTX750ti. Hem bütçem gereği hem de daha yüksek ekran kartları darboğaz yapabileceğinden bu ekran kartında karar kıldım. İşlemciyle darboğaz yapma imkanı var mıdır? Şu anki ekran kartım Sapphire HD4800 series. Lolde 60-70 FPS CS:GO'da düşük ayarlada 120 FPS alıyorum ama artık cidden yetmemeye başladı. Görüşlerininiz için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada PSU 300 w.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinizin tek çekirdek performansı X4 860K nın yarısı kadar. X4 860K nın sınırı R9 270X olduguna göre darbogaz yaşatacaktır.

Psu 300watt ise kesin 80+ değil. Psu değişitirin ilk önce. Karta gelince darboğaz olacak. Kaçarı yok. Ama hd 4800 ü sollar. Low profile 750ti veya 750 bulursanız alın.

İşlemcinizin tek çekirdek performansı X4 860K nın yarısı kadar. X4 860K nın sınırı R9 270X olduguna göre darbogaz yaşatacaktır.
Görüşünüz için çok teşekkür ederim. Dikkate alacağım.

Psu 300watt ise kesin 80+ değil. Psu değişitirin ilk önce. Karta gelince darboğaz olacak. Kaçarı yok. Ama hd 4800 ü sollar. Low profile 750ti veya 750 bulursanız alın.
Ekran kartını idareten alacaktım ama dediklerinizden sonra vazgeçtim zaten psu sorunluydu bi kaç kez tamir ettim öyle ayakta duruyo .Saolun tavsiyeniz için.

Ne demek. Bir psu için yeni kartınızı bozmaya gerek yok. Ama pc toplayacaksanız acele edin. ek vergiler gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…