sercan123 Hectopat Katılım 22 Aralık 2013 Mesajlar 54 23 Aralık 2013 #11 İşlemciyi değiştirmemin sebebi sadece Bilgisayarım biraz daha hızlı olsun diye değiştirmek istiyordum. Şimdi vazgeçtim yeterli bence de. - - - Güncellendi - - - Kasayı baştan aşağı açtım inceledim. Fotoğraflar çektim. Atıyorum. Bakarsanız sevinirim. - - - Güncellendi - - - Resimlerini çektim Buyrun: Anakartın markasını yazan yer ve pcı e express 2.0 : Anakart Am3 Müş BAkın: Ekran Kartı : işlemci : Arkadaşlar burada anlamadım 250w mı? 300w mı? Yada 250w mı? güç kaynagı: Yandan çektim içinden. Bunuda kasanın arka kısmından. Sizce kaç watt guç kaynagı ?
İşlemciyi değiştirmemin sebebi sadece Bilgisayarım biraz daha hızlı olsun diye değiştirmek istiyordum. Şimdi vazgeçtim yeterli bence de. - - - Güncellendi - - - Kasayı baştan aşağı açtım inceledim. Fotoğraflar çektim. Atıyorum. Bakarsanız sevinirim. - - - Güncellendi - - - Resimlerini çektim Buyrun: Anakartın markasını yazan yer ve pcı e express 2.0 : Anakart Am3 Müş BAkın: Ekran Kartı : işlemci : Arkadaşlar burada anlamadım 250w mı? 300w mı? Yada 250w mı? güç kaynagı: Yandan çektim içinden. Bunuda kasanın arka kısmından. Sizce kaç watt guç kaynagı ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 24 Aralık 2013 #12 Güç kaynağınız 350 Watt. Volt ve Watt farklı şeylerdir. Arkada 250V yazıyor, siz konu 250W yapıyorsunuz... V ve W farklı harflerdir.
Güç kaynağınız 350 Watt. Volt ve Watt farklı şeylerdir. Arkada 250V yazıyor, siz konu 250W yapıyorsunuz... V ve W farklı harflerdir.
sercan123 Hectopat Katılım 22 Aralık 2013 Mesajlar 54 26 Aralık 2013 #13 Söylediğiniz iyi oldu saolun. Yazın Pc yi yükseltme yapıcam. Teşekkür Ederim Herkese cevaplarından ötürü.
Söylediğiniz iyi oldu saolun. Yazın Pc yi yükseltme yapıcam. Teşekkür Ederim Herkese cevaplarından ötürü.