AMD Athlon II X4 860K-MSI R7 370 Güç kaynağı önerisi

Alierikli

Hectopat
Daha fazla  
  • AMD Athlon II X4 860K 3.7GHz 4 MB FM2+ İşlemci
  • Asus A68HM-K AMD A68H 2400MHz(O.C.) DDR3 mATX Anakart
  • Team 16GB(2x8GB) DDR3 Overclocking Dark Series 2400MHz Gaming Soğutuculu Dual-Channel RAM Bellek
  • MSI R7 370 Gaming 2GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı
  • Toshiba 1TB 7200 RPM 32MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK
  • Kingston HyperX Fury 120GB 500-500MB/s SSD
  • AeroCool Cruisestar Advance Mid Tower Pencereli 3 Adet Fan Takılı USB 3.0 Kasa
  • Aerocool 400W VX Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı

Arkadaşlar merhabalar,iyi forumlar yukardaki güç kaynağı sahip olduğum güç kaynağıdır. Sanırım sistemime yeterli gelmiyor,+80 plus sertifikalı 600watt'a kadar güç kaynağı önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O PSU +12V kanalından 324 Watt veriyor. İşlemcin 95 Watt, ekran kartı ise 110-120 Watt civarları harcıyor. PSU sistemin için yeterli. Yeterli olmadığına nereden karar verdin? Bu sistem elinde var mı? Yoksa yeni mi alacaksın?

O PSU +12V kanalından 324 Watt veriyor. İşlemcin 95 Watt, ekran kartı ise 110-120 Watt civarları harcıyor. PSU sistemin için yeterli. Yeterli olmadığına nereden karar verdin? Bu sistem elinde var mı? Yoksa yeni mi alacaksın?
Sistemim elimde var şuan ekran kartı yok,servise verdim tam performans da çalışmadığı için ilk başta ekran kartının arızalı olduğunu düşünüyordum fakat şimdi güç kaynağımın yetersiz olduğunu düşünüyorum çünkü ekran kartım oyunlarda bi 200 250 fps verırken csgo gibi bir oyunda yeri geliyordu 50 fps veriyordu.Bu olay bu şekilde bir düzelip bir bozuluyordu pc yi 12 saat bekletip tekrar açsam bile aynı sorunla karşılaşıyordum.

PSU, FPS'ye etki etmez. PSU yetersiz gelseydi PC sürekli reset atardı.
Zaten test yaptığımda ucu ucuna yetiyor 387 de felan kalıyor sistemin istediği watt yanlış hatırlamıyorsam ve benim güç kaynağim sertifikalı bir ürün değil 400 watt verdiği bile net değil zaten bir kaç defa mavi ekran alıp pc kapandı benim mantığım benim düşüncemse PSU sisteme ucu ucuna yettiği için ekran kartı tam performansda çalışmıyor,Belirttiğim sorun için yapmadığım denemediğim çözüm yolu kalmadı artık birtek mantıklı olarak bu söylediklerim kafama yatıyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dün akşam Recep BALTAŞ ve Ali GÜNGÖR'ün yapmış olduğu videoyu izledikten sonrada fikrimin mantıklı olduğuna kanaat getirdim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı