AMD Athlon II X4 GTX 750 Ti oyunda düşük FPS veriyor

Dequa

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım normalden aşırı düşük FPS veriyor sorunu bulamadım CPU soğutucu aldım ve sonuç hâlâ aynı.

Sistem.
  • 8 GB DDR3 RAM.
  • AMD Athlon II 641 X4 işlemci.
  • 800W powersuply.
  • ASUS GTX 750 Ti.
  • 240 GB SSD.
  • Gameforce copper 2 CPU soğutucu.
  • Gigabyte A55M-DS2 AMD a55.
CS:GO'da 30 40 FPS'e kadar düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci darboğaz yapıyor, CS:GO tek çekirdek gücü isteyen bir oyun, bu işlemcinin çekirdek gücü çok kötü.

FPS'de düşüşler olmuyor muydu hiç?

Hayır 8 GB RAM ile stabil oynuyordum ben 80-100 arası diye hatırlıyorum yani 30-40 FPS çok düşük çok daha yüksek FPS alması lazım CS:GO öyle çok iyi işlemci isteyen bir oyun değil Athlon X4 640 da eski bir işlemci olsa da berbat değil orta seviye de iş görür. Belki arkadaşın oyunu kurduğu hard disk ya da SSD badsector olmuş olabilir badsector HDD veya SSD de donma sorunları oluyor.

Son düzenleme:

Belki arkadaşın RAM'i tek kanaldır bundan da olabilir. Birçok sebep var ama ilk aklıma gelen işlemci oldu.

2 kere orjinal olarak win 10 kurdum sorun çözüşmedi

Belki arkadaşın RAM'i tek kanaldır bundan da olabilir. Birçok sebep var ama ilk aklıma gelen işlemci oldu.
4+4 olarak kullanıyorum

4+4 olarak kullanıyorum.

Diskleri kontrol ettin mi? Sadece SSD mi var oyun hangi diske kurulu ekstra hard disk var mı HDD Sentinel ile sağlık durumlarını kontrol et.

SSD ve harrddisk var ama hard disk görmüyor bilgisayar her şey SSD'nin içinde.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    69,8 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…