G ghosttt11 Femtopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #1 Öncelikle selam başlıkta da gordugunuz gibi bugün sizlere sorum şu anki ekipmanımla LoL ve Zula tarzı oyunlarda kac FPS alacagımdır. Ekran kartı: AMD Radeon R9 380 Series. İslemci: AMD Athlon II X4 635 Processor. RAM: 12 GB DDR3 RAM.
Öncelikle selam başlıkta da gordugunuz gibi bugün sizlere sorum şu anki ekipmanımla LoL ve Zula tarzı oyunlarda kac FPS alacagımdır. Ekran kartı: AMD Radeon R9 380 Series. İslemci: AMD Athlon II X4 635 Processor. RAM: 12 GB DDR3 RAM.
İnssomnia Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 994 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #2 O işlemci o kartı besleyemez oyunlarda acayip darboğaz yapar. yeni mi aldın?
Ercü Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 278 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #3 O işlemci bende vardı, r7 240 ı bile besleyemiyordu. O kartla hiç performans alamazsın.
G ghosttt11 Femtopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #4 İnssomnia dedi: O işlemci o kartı besleyemez oyunlarda acayip darboğaz yapar. yeni mi aldın? Genişletmek için tıkla... hayır peki bu ekran kartına hangi islemciyi alabilirim lol zula tarzı oyunlar oynuyorum pahalı bir sey olmazsa sevinirim Ercü dedi: O işlemci bende vardı, r7 240 ı bile besleyemiyordu. O kartla hiç performans alamazsın. Genişletmek için tıkla... lol zula tarzı oyunlar oynuyorum hangi islemciyi onerirsin pahalı bir sey olmazsa sevinirim (sadece lol zula tarzı oyunlar)
İnssomnia dedi: O işlemci o kartı besleyemez oyunlarda acayip darboğaz yapar. yeni mi aldın? Genişletmek için tıkla... hayır peki bu ekran kartına hangi islemciyi alabilirim lol zula tarzı oyunlar oynuyorum pahalı bir sey olmazsa sevinirim Ercü dedi: O işlemci bende vardı, r7 240 ı bile besleyemiyordu. O kartla hiç performans alamazsın. Genişletmek için tıkla... lol zula tarzı oyunlar oynuyorum hangi islemciyi onerirsin pahalı bir sey olmazsa sevinirim (sadece lol zula tarzı oyunlar)
Ercü Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 278 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #5 ghosttt11 dedi: hayır peki bu ekran kartına hangi islemciyi alabilirim lol zula tarzı oyunlar oynuyorum pahalı bir sey olmazsa sevinirim lol zula tarzı oyunlar oynuyorum hangi islemciyi onerirsin pahalı bir sey olmazsa sevinirim (sadece lol zula tarzı oyunlar) Genişletmek için tıkla... O sokette güçlü işlemci pek yok maalesef. FX 6300 olabilir.
ghosttt11 dedi: hayır peki bu ekran kartına hangi islemciyi alabilirim lol zula tarzı oyunlar oynuyorum pahalı bir sey olmazsa sevinirim lol zula tarzı oyunlar oynuyorum hangi islemciyi onerirsin pahalı bir sey olmazsa sevinirim (sadece lol zula tarzı oyunlar) Genişletmek için tıkla... O sokette güçlü işlemci pek yok maalesef. FX 6300 olabilir.