AMD Athlon IX4 860K ve RX 460 Sistem Toplama

Daha fazla  
Ben AMD Athlon X4 860K ve RX460 ile bir sistem toplamak istiyorum. Sorum ise bu sistem ile şu anda çıkmış olan For Honor, Ghost Recon Wildlands, Sniper Elite 4, Mass Effect Andromeda, Call Of Duty İnfinite Warfare, Far Cry Primal, Resident Evil 7, Outlast 2 gibi AAA oyunları gerek 720p'de gerek normal ayarlarda nasıl oynarım alacağım FPS değeri aşağı yukarı ne olur? İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunları 1080p'de bazılarını yüksek bazılarını ise orta ayarda oynatır. Buda videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçeniz hakkında bizi bilgilendirirseniz size daha iyi performans veren ve daha uzun süre kullanabileceğiniz bir sistem önerebiliriz.

Bütçeniz hakkında bizi bilgilendirirseniz size daha iyi performans veren ve daha uzun süre kullanabileceğiniz bir sistem önerebiliriz.
Elbette önerebilirsiniz fakat şuan elimde AMD Athlon X4 860K var ve değiştiremeyeceğim için bunu kullanmak zorundayım yoksa önerilere açığım. Ancak RX460'dan daha güzel ve neredeyse aynı fiyat olan bir ekran kartı tavsiyeniz varsa alabilirim.

RX 560, GTX1050 ama benim önerim RX 460 yeterli olacaktır bu işlemçi için. Tabi bütçeniz var ise RX 560 öneririm. Ayrıca şu anda RX 460 Vatan Bilgisayar'da gayet uygun fiyatla satışta. GTX1050Tİ'da azda olsa darboğaz yaşanıyor izlediğim videolarda bilginize.

Son düzenleme:
Buyrun:
- Anakart: Asus A68HM-K Amd A68H 2400MHz(OC) DDR3 Soket FM2+ mATX Fiyatı (182 TL)
- Ram: Adata XPG Black 4GB 1600MHz DDR3 Ram Ax3U1600W4G9-RB Fiyatı (117 TL)
- Ekran kartı: Sapphire Amd Radeon RX 460 Nitro 2GB OC 128 Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı (433 TL)
- Harddisk: WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) Fiyatı (219 TL)
- Güç kaynağı: Xigmatek Xcp-A400 X-Calibre 400W 80 Plus+12Cm Fan Power Fiyatı (142 TL)
Kasa koyamadım siz eğer uygunsa eski kasanızı kullanırsınız. Valla yapabildiğimin en iyisi
Siz sonradan ram eklemesi yaparsınız çünkü bütçe yetmedi.
Toplam: 1090 TL

Son düzenleme:
Bende de Athlon X4 860K ve Asus dualx 460 ekran kartı 8 GB ram Asus a68hm-k anakart var GTA 5 çoğu ayarlar yüksek kalite 1080p ayarlarda 50 FPS alıyorum. Ama tek sorun athlon X4 860K kendi stok soğutucu yeterli değil ben değiştirmek zorunda kaldım sende değiştirmen lazım gerçekten fazla ısınan bir işlemci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…