ismetagaoglu
Hectopat
Daha fazla
4 senelik bilgisayarımı yenisini alacağım için satıyorum. Çoğu Free2play oyununu rahat rahat oynayabilirsiniz.
Benim bizzat oynadığım oyunlar:
Bu oyunları rahat bir şekilde oynadım (BF3 Hariç). Çözünürlük yazmayanlar 1366x768 çözünürlükte oynandı. Ucuz kullanmak için veya yedek parça olarak alabilirsiniz.
Bilgisayar parçalar:
Bilgisayarın hiçbir sorunu yoktur. Bir harddisk takıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Yazdığım oyunlarda bir sorun çıkarmadan oynayabilirsiniz. İnternette hızlı bir biçimde gezebilirsiniz herhangi bir takılma olmadan.
Toplu olarak satıyorum toplam 200 TL. Ayrı parça almak isteyen özelden yazabilir.
Benim bizzat oynadığım oyunlar:
- LoL 60 FPS High-Medium
- Dota2 30 FPS Low
- TF2 - 40 Medium
- CS:GO - Low 50-60 1024x768
- Chivalry Mediavalwarfare - 40 FPS Low
- Mount&Blade - 60 FPS High
- GTA IV - 40 FPS Low
- COD2-4-5 - 60 FPS High
- BF 3 - 30-40 Low 800x600
Bu oyunları rahat bir şekilde oynadım (BF3 Hariç). Çözünürlük yazmayanlar 1366x768 çözünürlükte oynandı. Ucuz kullanmak için veya yedek parça olarak alabilirsiniz.
Bilgisayar parçalar:
- ATI Radeon HD 3650
- AMD Athlon LE-1600
- Stock fan
- 2GB DDR2 Bellek
- N61PC-MS2 Anakart
- 250W Everest PSU
- Everest Kasa
Bilgisayarın hiçbir sorunu yoktur. Bir harddisk takıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Yazdığım oyunlarda bir sorun çıkarmadan oynayabilirsiniz. İnternette hızlı bir biçimde gezebilirsiniz herhangi bir takılma olmadan.
Toplu olarak satıyorum toplam 200 TL. Ayrı parça almak isteyen özelden yazabilir.
Son düzenleyen: Moderatör: