R RagNa Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #1 Selamun aleyküm, bu videodaki Yonga seti sürücüsünün kurulması Intel de gösteriyorsunuz benim işlemci Amd bana nereden indirecegimi söyler misiniz ben Amd'nin sitesine baktım fakat bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 2 Mayıs 2014
Selamun aleyküm, bu videodaki Yonga seti sürücüsünün kurulması Intel de gösteriyorsunuz benim işlemci Amd bana nereden indirecegimi söyler misiniz ben Amd'nin sitesine baktım fakat bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Mayıs 2014 #2 Zaten Windows 8.1'de yerleşik olarak yonga seti sürücüsü güncel bir şekilde geliyor. Gerek yok yani. Boşuna 8.1 önermiyoruz
Zaten Windows 8.1'de yerleşik olarak yonga seti sürücüsü güncel bir şekilde geliyor. Gerek yok yani. Boşuna 8.1 önermiyoruz
R RagNa Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #3 Tamam teşekkür ederim.