AMD Athlon X2 220 GT710 sisteme Linux dağıtımı önerisi

Daha fazla  
Linux Mint Cinnamon kullandım ama çok yavaş benim bilgisayarda. Steam, heroic Games'te Epic Games kullanıyorum. Bana oyunlarda Türkçe yama indirirken sorun çıkarmayacak ya da internette bir şey indirirken sorun çıkarmayacak. Hafif hızlı tak diye bastım mı açılacak (biraz elim hızli ve sabırsızım PC donabiliyor) bir Linux önerir misiniz? Sorun olduğunda internetten çözümlerini de bulabileyim. Şimdiden teşekkürler.

Bilgisayarın gücü belli hocam mint yavaş geldiyse diğer dağıtımlar da cok farklı olmayacaktır.
Ufak tefek yükseltmeler ise yarayabilir bu arada, ssd takmak bile baya hızlandırır

antiX Linux veya Manjaro Xfce kurup deneyin. İkisi de ağır gelirse Debian Xfce kurup kullanmayı denersiniz.

antiX Linux veya Manjaro Xfce kurup deneyin. İkisi de ağır gelirse Debian Xfce kurup kullanmayı denersiniz.
Linux minti kullandım daha önce. Acaba mint xfce mi yüklesem daha tanıdık. Bu önerdiklerin mintten daha mı hızlı yoksa benzer mi?

Bu önerdiklerinde Steam, heroic Games ve internetten bir şeyler indiriliyor değil mi?

Linux her yerde Linux hocam, mint/debian/manjaro farkı yok. En rahat hareket edebileceğin distroyu sorarsan Manjaro Xfce derim. Diğerlerine göre daha rahat kurarsın istediklerini. Pamac adlı bir grafik aracına sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…