HD4650 ile 720p@30 FPS'te zar zor oynanabiliyor, HD4300/4500 ile belki benzer veya 20-30 FPS gibi can sıkıcı değerlerle oynanabilir gibi ama ne kadar tat verir orası size kalmış biraz da.
HD4650 ile 720p@30 FPS'te zar zor oynanabiliyor, HD4300/4500 ile belki benzer veya 20-30 FPS gibi can sıkıcı değerlerle oynanabilir gibi ama ne kadar tat verir orası size kalmış biraz da.
Bilemiyorum dostum, öyle bir sistemim olmadığı için tam olarak net bir bilgi veremiyorum. Deneme amaçlı olarak internet üzerinden indirip bakabileceğin gibi beğenirsen sonra satın da alabilirsin istersen.
Kaliteli Half Life gibi oyunlar var oynamadıysan eğer. Ayrıca Unturned, kaliteli Roblox oyunları, Minecraft, CoD MW serisi(yeni olmayan) gibi bir sürü oyun var.
@332579, oynamadıysan savaş temalı olarak; Medal Of Honor Allied Assault, Call of Duty 1/2, Sniper Elite 1, Wolfenstein Return To Castle gibi oyunlara da bakabilirsin.
YouTube'a PC Games for Low-Spec şeklinde yazarsan karşına bir dolu örnek video çıkıyor. Onlardan biri mesela, istersen inceleyebilirsin: