AMD Athlon X2 250 İçin GT 730 Kullanılır mı?

redcenter

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar az önce bilgisayarcıya gittim ve elimdeki şu şekil sistem için;
  • 2GB RAM
  • AMD ATHLON X2 250
  • M4A78LT-M-LE ANAKART
için;
  • 4GB DDR3 RAM = 6 GB TOPLAM (180TL)
  • MSI GT 730 4 GB EKRAN KARTI (480TL)
aldım. İki gün sonra teslim alacağım. Size sorularım;

• Sizce işlemci ekran kartını darboğaz eder mi? Yani etkiler mi?
  • Ve sizce bu sistemle GTA 5'i oynayabilirmiyim?
Görüşlerinizi bekliyorum. En azından geri dönme şansım olabilir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu HD çözünürlükte açacaktır. Bu test sisteminde işlemci ve RAM'ler bayağı güçlü yanlız. Sizde 30-35 FPS arasında tahminen oynatır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu HD çözünürlükte açacaktır. Bu test sisteminde işlemci ve RAM'ler bayağı güçlü yanlız. Sizde 30-35 FPS arasında tahminen oynatır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım. Benim işlemcim çok sıkıntı çıkarır mı? Ve birde MSI GPU yazmışım. O ASUS olacaktı. Ekran kartı 480 TL edermi, fiyat uygunmu sizce?

Ekran kartı konusunda kötü bir tercih yapmışsınız. Çıkalı epey olmuş eski bir GPU satın almışsınız. Onun yerine GT 1030 tercih etmeniz çok daha yerinde olurdu.

ASUS Phoenix PH-GT1030-O2G GeForce GT 1030 OC 2GB GDDR5 64Bit DX12 - incehesap.com

Onun haricinde işlemci bu oyunda zorlanacaktır ama en düşük ayarlarda HD çözünürlükte tahminim 30 FPS üstü verir.
Anladım. Ancak GT1030 64 bit değerine sahip, bu yetersiz ve düşük olmazmı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı