AMD Athlon X2 260 Sistem, Windows 10 çok yavaş

muharrem 4446

Decapat
Yer
yıgmaların düzü
Daha fazla  
Meslek
ögrencı
Selamın aleyküm abiler, şimdi bundan 1.5 2 ay önce bilgisayarımda Windows 7 yüklüydü ben destek bitigi için Windows 10 yükseltme aracıyla bilgisayari Windows 10 yaptım.

Sonra ilk başlarda bana hızlı gibi geldi sonradan bilgisayar iyice yavaşladi neden olabilir?

Sistem özelikleri: 4 GB RAM. NVIDIA GTX 420 ekran kartı. AMD Athlon X2 260 3.20 GHz RAM

Ayrıca bilgisayari açtigim zaman Windows 7 açılış sesi geliyor Windows 10 açliş sesi yok diye biliyorum?

Windows 10'da da ses var ama kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarda 2 işletim sistemi kurulu olabilir. RAM'iniz biraz yetersiz uzun vadede sıkıntı çıkarir. Klasik temp gibi klasörleri temizleyerek bilgisayari hızlandır. YouTube'da onlarca video var. CCleaner, Smart defrag gibi uygulamalar kullanabilirsiniz.

Sistem eskiyse yavaşlar format atılırsa da kendine gelebilir. Tabi SSD daha iyi olur. HDD ve SSD arasında 10 kata kadar hız farkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…