Expilon Hectopat Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 26 11 Ocak 2014 #1 AMD Athlon(tm) X2 270 Processor 3.40 GHz işlemciye Nvidia gtx 560 uyar mı ? Uyarsa performansı nasıl olur ? - - - Güncellendi - - - Ayrıca yavaş yavaş pc toplamaya çalışıyorum. Bir anda toplamam mümkün değil. Şimdilik ekran kartı ve psu ile başlasam iyi olur diye düşündüm.
AMD Athlon(tm) X2 270 Processor 3.40 GHz işlemciye Nvidia gtx 560 uyar mı ? Uyarsa performansı nasıl olur ? - - - Güncellendi - - - Ayrıca yavaş yavaş pc toplamaya çalışıyorum. Bir anda toplamam mümkün değil. Şimdilik ekran kartı ve psu ile başlasam iyi olur diye düşündüm.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 19 Ocak 2014 #2 Uyacaktır diye düşünüyorum. Anakart nedir ?
T Tayfun ERTÜRK Ziyaretçi 25 Kasım 2015 #3 Uymaz sakın ha takma. O işlemciden vardı bende, Allah belasını versin, GT 740 DDR5'ime yetmedi süründürdü beni .
Uymaz sakın ha takma. O işlemciden vardı bende, Allah belasını versin, GT 740 DDR5'ime yetmedi süründürdü beni .
N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2015 #4 Silinen üye dedi: Uymaz sakın ha takma. O işlemciden vardı bende, Allah belasını versin, GT 740 DDR5'ime yetmedi süründürdü beni . Genişletmek için tıkla... Neden eski konuyu tekrar gündeme getirmekten zevk alıyorsun acaba ?
Silinen üye dedi: Uymaz sakın ha takma. O işlemciden vardı bende, Allah belasını versin, GT 740 DDR5'ime yetmedi süründürdü beni . Genişletmek için tıkla... Neden eski konuyu tekrar gündeme getirmekten zevk alıyorsun acaba ?
T Tayfun ERTÜRK Ziyaretçi 25 Kasım 2015 #5 Namelessone1905 dedi: Neden eski konuyu tekrar gündeme getirmekten zevk alıyorsun acaba ? Genişletmek için tıkla... Şu ön yargıyı bi bırak. Konuyu açtığın bölümde gezinirken gördüm de yorum yaptım. Aldın mı bari o kartı ?
Namelessone1905 dedi: Neden eski konuyu tekrar gündeme getirmekten zevk alıyorsun acaba ? Genişletmek için tıkla... Şu ön yargıyı bi bırak. Konuyu açtığın bölümde gezinirken gördüm de yorum yaptım. Aldın mı bari o kartı ?
N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2015 #6 Silinen üye dedi: Şu ön yargıyı bi bırak. Konuyu açtığın bölümde gezinirken gördüm de yorum yaptım. Aldın mı bari o kartı ? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım içtin mi acaba ? Konu sahibi ile benim nick'im aynı mı ?
Silinen üye dedi: Şu ön yargıyı bi bırak. Konuyu açtığın bölümde gezinirken gördüm de yorum yaptım. Aldın mı bari o kartı ? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım içtin mi acaba ? Konu sahibi ile benim nick'im aynı mı ?