AMD Athlon x2 5400+ sisteme ekran kartı önerisi

ahmet421

Kilopat
Daha fazla  
Köşede kullanılmayan bir bilgisayarımı yenileme kararı aldım fakat ekran kartının bozuk olduğunu gördüm, bunun için idare edecek, öncekinden bir tık iyi bir ekran kartı almayı düşünüyorum fakat seçerken hangi kriterlere uymam gerektiğini bilmiyorum. Bunun için sizlere elimden geldiğince lazım olan bilgileri vermeye çalışacağım, umarım yardımcı olursunuz. Teşekkürler. :)

• Şu anki bozuk ekran kartının markası: ATI Radeon HD 2600 Pro.
  • Anakartımın markası ve modeli: BIOSTAR - NF61S Micro AM2 SE.
  • Bilgisayarımdaki RAM miktarı ve özellikleri: Çift slot, maksimum 2GB memory, mevcut olan ise tek slotta 2GB RAM, 800 MHz, DDR2.
  • CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5400+
  • PSU'da ise DC/Output kısmında 250W yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 730 2 GB GDDR5 olanını alabilirsin ucuza da iyi kötü oyun oynayabilirsin. Bulabilirsen GTX 750 Ti GDDR5 olanını al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem 50-100 TL civarı. Bahsettiğiniz kartların benim bilgisayarımı besleyeceğini sanmıyorum, elimdekinden birkaç tık iyi olsa yeter açıkçası.

Bence boş verin bu sistemi çok ama çok eski! İlla ekran kartı istiyorsanız ATI Radeon HD 3650 alabilirsin şuan ki mevcut ekran kartının bir üst modellerinden biri.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı