AMD Athlon X2 6000+ sisteme Hackintosh kurulur mu?

Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0
Meslek
Yazılımcı
Selam, saygılar;
AMD Athlon X2 6000+ sistemime Hackintosh kurmak istiyorum. Acaba nasıl kurabilirim? Herkes olmaz falan diyor ama sizlere bir kez daha danışmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Sistem özelliklerim:
RAM: 4 GiB Kingston 800MHz
Depolama Aygıtı: Sandisk SSD 120GB
Ekran Kartı: AMD HD 5570
İşlemci: AMD Athlon X2 6000+
Anakart: Asus M2A-MX

Yardım edebileceğini düşündüğüm kişiler:
@e.n.e.s, @Umut Nas, @Lord Raiden, @Alyteria, @453482

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Ekran kartı maksimum High Sierra destekliyor ama işlemci için aynı durum olmayabilir, uğraşmadan yapabileceğiniz tek önerebileceğim şey bu imajlarla ve EFI'deki Bulldozer Jagur configi ile deneme yapmanız.
BIOS'ta UEFI yoksa buradaki işlemlerin sadece BOOTICE olanlarını yapın.
Bunlarla olmazsa bu rehbere bakın.

Hocam anlattıklarınızı fazla anlamadım, Anydesk ile bağlanıp yapma şansınız var mı?

Maalesef hocam, anlatabildiğim en basit şekilde anlatmaya çalıştım orada. Oradaki ile olmazsa diğer attığım rehberdeki bundan daha uğraştırıcı, yani bu sisteme kurmak her türlü bir uğraş gerektirecek.

Peki hocam, ben denerim ama bana BOOTICE konusunda yardımcı olsanız yeter.

Hocam ben gerçekten anlamadım ya, yapamayacağım gibi. Tek isteğim macOS denemekti o da olmuyor.

Son düzenleme:
Hocam bu sistemde kurduktan sonra da uğraşılacak şeyler var, benim o BOOTICE ile anlattığım yöntem büyük ihtimalle çalışmaz. EFI'deki config yine işlemcinizle uyumlu değil sadece deneme amaçlı onu seçip yapmanızı istedim. Onun dışında internette bu sisteme uyumlu imajlar da silindi, hepsinin linki kırık. En azından Intel veya AMD AM4 bir işlemciniz olsaydı çok zorlanmadan kurulum yapabilirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…