AMD athlon x2 ql-6 laptop upgrade etme

234234rrr

Kilopat
Daha fazla  
Laptopumun oralaması %42 kötü 2007 de almıştım hiçbir şey eklemedim laptopu aldığımda vista vardı xp yükledim o yıllar iyiydi fakat şimdi eskidi en azından battlefield 3 lowda oynamam gerek sistemim şöyle neresini yükseltiyim?
AMD athlon x2 ql-60 , 2 gb ram , 512 mb nvidia geforce8200m g windows 7 ultimate

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 3'ü low ayarlarda oynaman mucize olacaktır. Benim bilgisayarım nVidia GeForce 410M 1 GB, 4 GB ram, i3 2330M işlemci. Ben bu bilgisayarla 20 fps civarı oynuyorum. Seninki açsa da kasar. İşlemci ve ekran kartını değiştirmen gerek ama anakartına büyük ihtimal uyumlu olmaz yeni modeller. Ekran kartı gömülü olması gerek ama olmayabilir de. Yani kısacası yeni bilgisayar alsan daha iyi olacaktır.

Sisteminiz miladını doldurmuş gibi görünüyor. Kaliteli oyun oynamak için bana sorarsan yeni bir sistem topla. Uygun fiyata orta derece oyun oynayabileceğin sistem toplama rehberleri var Technopat'ın Youtube kanalında. Ben bu sistemimle devam etmek isitorum dersen de Windows 8 kurmalısın. Buyur:
Kod:
https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-8-1-rtm-t%C3%BCrk%C3%A7e-%C4%B0ndirme-ba%C4%9Flant%C4%B1lar%C4%B1.28515/

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı