AMD Athlon X4 740 sistem vs i5 3470 sistem

enogce

Zeptopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar, sizce 1.sistem (AMD Athlon X4 740 ve GTX 750 Ti, 8 GB RAM) mi yoksa 2.sistem (Intel i5 3470 ve GTX 750, 16 GB RAM) mi daha uyumlu bir performans verir?

1. sistemdeki ekran kartı daha performanslı ama işlemcisi fazla darboğaz yapabilir gibime geldi. Kartın orijinal performansını yakalayabileceğini düşünmüyorum ama araştırmak istediğim zaman hiçbir adamakıllı video vs. bulamadım.

2. sistemde işlemci araştırdığım kadarıyla fazla bir darboğaz yapmıyor ve bana yetecek kıvamda fakat 750 Ti'ın performansının AMD işlemcide nasıl bir performans verdiğini çok merak ediyorum belki de çok bir darboğaz olmaz ve 2. sistemden daha iyi performans verebilir.

Şimdiden hepinize teşekkürler.

Arada işlemci olarak yarı yarıya fark var bildiğim. Intel sistem daha mantıklı.

YouTube'dan karşılaştırma testlerine bakıp kendiniz karar vermeniz daha iyi.

Arada işlemci olarak yarı yarıya fark var bildiğim. Intel sistem daha mantıklı.

YouTube'dan karşılaştırma testlerine bakıp kendiniz karar vermeniz daha iyi.
Yt'da amdli sistemin incelemelerini bulamadım ama bir tane bulmuştum onda da bayağı bir darboğaz vardı. ama çok detaylı değildi.
İşlemci ve RAM sayesinde 2. Sistemi öneririm.

Şöyle bir bakınca en mantıklı 2. sistem gözüküyor
Hepinize çok teşekkür ederim
Hepinize çok teşekkür ederim

Eski sistemlerde Intel daha iyi. Hatta i7 işlemciye upgrade yaparsın daha da performanslı olur.

Ama AMD ile upgrade yapsan bile aşırı bir fark olmaz.

Eski sistemlerde Intel daha iyi. Hatta i7 işlemciye upgrade yaparsın daha da performanslı olur.

Ama AMD ile upgrade yapsan bile aşırı bir fark olmaz.

Aynen haklısın.
İşlemci: FX6100 AMD
Ekran kartı: R9 270 AMD
RAM: 8 GB

Peki bu sistemin darboğazı çok olur mu(bence bayağı olabilir, hala 2. sistem en mantıklısı geliyor ), çünkü bildiğim kadarıyla R9 270 güzel bir kart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…