AMD Athlon X4 860K Overclock

Ensyasar

Hectopat
Yer
Braunschweig/Almanya
Daha fazla  
İşlemcime "overclock" yaptım. Herhangi bir hata var mı ? Kontrol eder misiniz.

IMG_0410.JPG
IMG_0411.JPG
IMG_0412.JPG

Birde "RAM"lerim normalde 1600MHZ bunu da "overclock" ile 1866 ya da 2133e çıkarma şansım var mı ?

Yardım eder misiniz ?

Hangi rehberi kullandınız overclock yaparken link verebilir misiniz ? Bende de Amd Athlon 880k var AMD yazılımı ile oc yapmıştım fakat geri alıyordu Asus uefi bios ile öç rehberi var mı ? Bios sürümüm sizinki ile ayni.

Hangi rehberi kullandınız overclock yaparken link verebilir misiniz ? Bende de Amd Athlon 880k var AMD yazılımı ile oc yapmıştım fakat geri alıyordu Asus uefi bios ile öç rehberi var mı ? Bios sürümüm sizinki ile ayni.

Youtube'a 860K overclock yazdığımda çıkmıştı. Bende denedim. İşlemci derecesinde herhangi bir problem yok ancak ayarlarım da bir sorun var mı diye merak ediyorum. Tabi RAM'leride yükseltebilir miyim diye merak içindeyim.

Güç kaynağım 400W sertifikası yok.

Arkadaşlar resimdeki gibiydi ve bilgisayarım durduk yere direk kapandı güç kaynağına kadar. Overclock için hangi ayarları önerirsiniz ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00