N N.K.O.W Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 765 Makaleler 3 21 Ocak 2015 #1 AMD'nin sitesinde gezinirken bu işlemciyi gördüm. Nasıl bir işlemci? Bu işlemci Türkiye'ye gelir mi? Şu an hiçbir yerde bulamadım.
AMD'nin sitesinde gezinirken bu işlemciyi gördüm. Nasıl bir işlemci? Bu işlemci Türkiye'ye gelir mi? Şu an hiçbir yerde bulamadım.
K ksilahdar Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2015 #2 Bende bu işlemciyi arıyorum. Hızlıalda var ama geçici olarak temin edilemiyor. halbuki tam bir f/p ürünü umarım en yakın zamanda gelir ((
Bende bu işlemciyi arıyorum. Hızlıalda var ama geçici olarak temin edilemiyor. halbuki tam bir f/p ürünü umarım en yakın zamanda gelir ((
Azz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 1.671 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıbbi Mümessil 20 Şubat 2015 #3 İnventus da işlemci mevcut. inventus.com.tr: AMD Athlon X4 860K BlackEd. işlemci - inventus AMD ye göre aynı ekran kartı ile G3258 e göre BTF 4 de %27 daha fazla performans vaad ediyor. Zaten yapılan testlerdede X4 860K başarılı bir işlemci.
İnventus da işlemci mevcut. inventus.com.tr: AMD Athlon X4 860K BlackEd. işlemci - inventus AMD ye göre aynı ekran kartı ile G3258 e göre BTF 4 de %27 daha fazla performans vaad ediyor. Zaten yapılan testlerdede X4 860K başarılı bir işlemci.