AMD Athlon X4 880K için GPU önerisi

Loin Violette

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mekanik Teknisyen
Merhabalar benim işlemcim Athlon 880K ve ekran kartını ne alsam diye düşünüyorum. GTX 1050 TI veya RX 460 düşündüğüm kartlar. Siz ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 470 alabilirsiniz fakat işlemci kullanımı yüksek oyunlarda bir miktar darboğaz olacaktır. RX 470 tercih ederseniz DX 12 ve Vulkan destekli oyunlarda daha fazla FPS alacaksınız. Alabiliyorsanız RX 470 alın, bütçeniz yetersiz ise GTX 1050 Ti seçimi yapılabilir. Monitörünüz 1080P mi?

RX 470 alabilirsiniz fakat işlemci kullanımı yüksek oyunlarda bir miktar darboğaz olacaktır. RX 470 tercih ederseniz DX 12 ve Vulkan destekli oyunlarda daha fazla FPS alacaksınız. Alabiliyorsanız RX 470 alın, bütçeniz yetersiz ise GTX 1050 Ti seçimi yapılabilir. Monitörünüz 1080P mi?
EVET MONİTÖRÜM 1080P FAKAT DARBOĞAZ OLURMU 1050 Tİ DA 860K YA DARBOĞAZ YAPTIĞINI BİLİYORUM FAKAT 880K DA NE OLUR BİLEMİYORUM

Bu iki kart arasından kesinlikle 1050 Ti alınmalı. Bütçe varsa da RX 570-470 çok daha güçlü modeller onları alman yararına olur.
MALESEF BÜTÇE YOK FAKAT 1050Tİ DA BENİM İŞLEMCİME DARBOĞAZ YAPARMI?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı