AMD Athlon X4 sisteme Windows 8.1 yüklenir mi?

Ne demek zaten forumun amacı bu 10 Ocak 2023'e kadar desteği var.

Desteği bittikten sonra kullanabilir miyim çok güzel bir işletim sistemi çünkü Windows 7'nin desteği kesildi ama hala kullanan bayağı insan var ve yeni çıkan oyunlarda bile Windows 7 desteği var

Desteği bittikten sonra kullanabilir miyim çok güzel bir işletim sistemi çünkü Windows 7'nin desteği kesildi ama hala kullanan bayağı insan var ve yeni çıkan oyunlarda bile Windows 7 desteği var

Tabii ki de kullanabilirsiniz, dediğiniz gibi Windows 7'nin bitti fakat hala çok kullanılıyor aynısı Windows 8.1 içinde geçerli olacaktır.

Tabii ki de kullanabilirsiniz, dediğiniz gibi Windows 7'nin bitti fakat hala çok kullanılıyor aynısı Windows 8.1 içinde geçerli olacaktır.

Her şey için teşekkürler, iyi günler

Windows 8.1'i Microsoft'un kendi sitesinden indireceğim de etkinleştirmeden kullansam sorun olur mu ve wallpaper yapabilir miyim veya bilgisayar yavaşlar mı?

Daha önce yükseltme yapmadıysanız yapın derim çünkü Windows 7 lisansınız Windows 8.1'e aktarılacaktır.

Daha önce yükseltme yapmadıysanız yapın derim çünkü Windows 7 lisansınız Windows 8.1'e aktarılacaktır.

Benim şu anki Windows 7 etkinleştirilmiş Windows 8.1'e geçince otomatik mi etkinleştirilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…