AMD aygıt sürücüsü çöküyor

efegumusay

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
500 GB M2 SSD
Ekran kartı
RX 570 4GB
Anakart
ASUS TUFF B450 PLUS
İşlemci
AMD RYZEN 5 2600
AMD RX 570 kullanıyorum ama adrenalin 24.3.1 sürümü sürekli mavi ekran hatası veriyor. DDU ile sildim şu an bir kapanma durumu yok. Bir önceki sürüme nasıl dönebilirim? Windows 11 Home kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD sürücü indirme sayfasında ekran kartına ait bölüme gittikten sonra aşağıda eski sürümlere götüren "Previous Drivers" linki olur. Oradan eski bir sürümü tercih edebilirsin.

Anlaşılan AMD 2024 yılı sürücülerinde eski kart sahiplerine savaş açtı. 4,5 yıl boyunca hiçbir oyunda sürücü zaman aşımına bağlı sıfırlama(WattMan hatası) görmemiştim ama 24.5.1'de sıkıntı çıktı. Ben RX 5700 XT kullanıyorum. Diğer eski kart sahiplerinden de şikayetler okuyorum. Sana da benim döndüğüm sürüm olan 23.11.1'i tavsiye ederim. Sende mavi ekran görüldüğü için sorunun kaynağı başka da olabilir. Ancak madem silmişsin bunu denemekte fayda var. Zaten eski kartlar için son sürücülerin bir faydası yok. Bizler için bir yenilik veya düzeltme sunmuyorlar. Bu saatten sonra hangisi stabil çalışıyorsa bir daha güncelleme yapmamak en doğrusu.

Ekran Hz'ini değiştirsem bile PC mavi ekran veriyor. Sürüm düşürmeyi deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…