AMD Bilgisayar Toplamak İstiyorum

Yunus Kaynak

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Barmen
Merhaba şuana kadar hep Intel kullandım, bu yüzden pek bilgim yok AMD ile ilgili. Öncelikle önerir misiniz ? Yani sıkıntısı oluyo felan diyolar AMD İşlemcileri ölüm felan diyolar ?

Sonrasında Sonuçta öğrenci bir insanım H81M-Plus gibi ekonomik iş gören anakart gibi neler önerebilirsiniz ?

Önceden AMD ile ilgili baya sıkıntılar vardı ama şuan ekran kartlarında AMD baya bi çığır açtı, aynı şeyi işlemcisi için de söylemek isterdim çünkü işlemci de ipler hala İNTEL'in elinde fakat AMD'nin de güçlü işlemcileri var.

8350 kullanıyorum ben stok fanı inanılmaz ses yapıyordu sıvı soğutmalı fan aldım sorunsuz çalışıyordu çokta sessiz ama ayda bir cpu ısısı 100 dereceye vuruyor neden olduğunu çözemedim her ay format atıyorum. Ama performansından çok memnunum.

Ben AMD Fx 6300 modelini kullanıyorum. Bugüne kadar stok fan ile hiç sorun yaşamadım ama yinede bir tane sıvı soğutucu aldım. Ama arada pek bir fark olmadı. 50 ile 100 lira arası bir soğutucu ile yük altında ısınma sorunu yaşamazsınız bence. Bu dediklerim Intel işlemciler içinde geçerlidir. AMD işlemci satın almayı düşünürseniz uzun vadeli olacağını düşündüğüm için Fx 8000 serisinden almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı