AMD Bulldozer FX-4100 4X İçin Anakart Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
İşlemci-Ram-Anakart üçüsünü Değiştiriyorum.

İşlemcim Dün Elime Geçti. Amd 4X Fx 4100 Core Proccesor Balck Edition. Bulldozer. 3,6ghz Total Cache 12.0 mb Soket AM3. Çarpan Kilidi Açık.(OC)

Bu İşlemciye Uygun 200 Tl Lik Bi Anakart Lazım Bana. Önerilerinizi Bekliyorum.

Birde Ekran Kartım: Amd Radeon Hd 6670 Sapphire DDR3. Eski İşlemcim amd X2 4400+ Dı Ve Darboğaz Yapıyordu. Şimdik Herhangi Bi Sorun Olur mu?

GTA IV Gibi Oyunlarda Donma Yoktu Ama Hafif Kasıyodu. Bu Problem Ortadan Kalkarmı?

Güç Kaynağım 350W. Şunki Sistemim hd 6670 ekran kartı amd x2 4400 işlemci. MSI- k9n6sgm-v Anakart A Yetiyor.

Yeni İşlemcim Daha Az Güç Tüketiyor(95w). Anakartın Güç Harcama Gibi Bir Durumu Olumu. Yeterli Gelirmi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kullandığın anakart, MSI K9N6SGM-V, DDR2 destekliyor. Bu yüzden yeni anakartınla birlikte bellek modüllerini de değiştirmek zorundasın. Satın aldığın işlemci Bulldozer olduğu için AMD 900 serisi yonga setine sahip bir anakart kullanman gerek. Tavsiyem budur:

Asus M5A97 AMD970 DDR3 1866MHz S+GL+16X AM3+ | Anakartlar | EXA Bilgisayar - Hesapl

Daha ayrıntılı bilgi için:

ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS M5A97

Güç kaynağının marka ve modeli nedir bu arada? Eğer 80 Plus sertifikası yoksa tavsiyem o PSU'yu değiştirmen yönünde. 95 Watt, işlemcinin TDP değeridir. O kadar güç çekmez. Anca 40 Watt civarında çeker yükte. Ama güç kaynağından çok şüphelendim. Umarım markası Frisby, Quake, Everest, Boost ya da Codegen değildir.

Recep abi baktım kasanın içine. Switchig Power Supply 350W output yazıyor. Sol üst köşede adam resmi var. Power man yazıyor altında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…