AMD Catalyst 12.9 Beta Öne Çıkan Özellikler: AMD Catalyst Mobility desteği AMD Enduro Teknoloji
AMD Catalyst Mobility AMD Enduro Teknolojisi için destek içerir.
Dizüstü Bilgisayarlar için AMD Enduro Teknoloji sunar:
Uzun ömürlü pil
Oyun, video ve bilgi işlem uygulamaları için GPU hızlandırılmış performans
Kesintisiz ve otomatik deneyim
Catalyst 12.9 Beta bulunan yeni özellikler:
Yeniden tasarlanan Catalyst Control Center kullanıcı arabirimi
Tüm profilli uygulamaları görüntüle
Son zamanlarda çalışan uygulamaların görüntüle
Profil uygulamaları güç kaynağına göre
Uzman modu kontrol ve özelleştirme
Performans odaklı AC
Pil merkezli DC
AMD Catalyst ™ 12.9 Beta performans artışı
Tek GPU yapılandırmalarında Lost Planet 2'de %10 artış
AMD Catalyst 12.9 Beta Linux Feature Highlights ® Sürücü: Yeni İşletim Sistemi Desteği
AMD Catalyst Linuxun bu sürümü aşağıdaki yeni işletim sistemleri için destek sunuyor.
Ubuntu 12.10 erken destek
RHEL 6.3 üretim desteği
AMD Catalyst 12.9 Beta sürücü hata gidermeleri
Üç ve Dört CrossFire + Eyefinity yapılandırmalarında - bazı DirectX 10 ve DirectX 11 uygulamaları beklenen performansın altında performans sergiliyordu
FireFox - CrossFire sorunlu çalışması
Overdrive ayarlarında tüm güç durumlarında saatler arttı
AMD Catalyst 12.9 Beta Windows 7 ve Windows Vista paketleri AMD Video Converter desteği kullanılabilirliği
AMD Catalyst 12.9 Beta (ve gelecekte AMD Catalyst sürümleri) ve Catalyst Control Center'ı bileşeni bu. NET 4.0 yüklü olmasını gerektirir unutmayın.
Sürücülerin nasıl yükleneceği hakkında ayrıntılı talimatlar için lütfen bkz:
Ekran kartı modelim AMD HD 5770 . İnternetten driverı indirdim 12.9 Beta. Yalnız abi kurulmuyor ya.. Kuruyorum, her şeyi dogru yapıyorum sonra yine soru işareti uyarısı veriyor ve sonra ATI simgesine tıklayarak kontrol paneline giremiyorum ekran kartımın.
OK. Denetim Masası'ndan sürücüleri kaldır. Ardından yukarıdaki yöntemle kalan artıkları sil. Sonra Aygıt Yöneticisinden de sürücüyü sil. Son olarak 12.9 Beta'yı kur.
Yani o ilk rehberdeki yazdığı gibi bu numaralarla Google'da driverımı aramama gerek yok diyosunuz değil mi ? Direkt ben AMD'nin sitesinden sistemime göre 12.9 Beta driver'ını indiirp dediklerinizi yaparak kuracağım o zaman . Çok sağolasın; sonucu buraya yazacağım. Teşekkürler; iyi akşamlar.
- - - Güncellendi - - -
abi çok saolasın driver ı kurabildim sonunda sorunumu hallettim çok teşekkür ederim.