Dediğim gibiAMD bana özel yapıyor demek ki bende çalışıyor. Direk tıkladığımda İDM ile indirilebiliyor.
Sağ tıklayıp bağlantı konumu kopyala dedikten sonra İDM url ekle kısmından yapıştırdığımız zaman sorun olmuyor iniyor.
Dediğim gibiAMD bana özel yapıyor demek ki bende çalışıyor. Direk tıkladığımda İDM ile indirilebiliyor.
Yok estağfurullah benim demem o ki indirme yöneticisi olmadan (IDM vs.) doğrudan tarayıcıdan açıldığında çalışmıyor bağlantı, herkes bilir bunu.İndirme hakkında kuşkulananlar veya yalan söylediğimi düşünenler varsa buradan bakabilir;
[Resimler]
http://www2.ati.com/drivers/mobile/catalyst_mobility_64-bit_util.exeBu güncelleme laptop için geçerli değilmi? 6470M ekran kartı var laptopun.
Sadece size demedim, birkaç gün önce Burak bey ve Recep bey de aynı şeyi söyledi ve aynı cevabı vermeme rağmen aynı şeylerin söylenmesine karşın resimli kanıt sundumYok estağfurullah benim demem o ki indirme yöneticisi olmadan (IDM vs.) doğrudan tarayıcıdan açıldığında çalışmıyor bağlantı, herkes bilir bunu.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.