5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 19 Aralık 2013 #11 Murat5038 dedi: Dediğim gibi AMD bana özel yapıyor demek ki bende çalışıyor. Direk tıkladığımda İDM ile indirilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp bağlantı konumu kopyala dedikten sonra İDM url ekle kısmından yapıştırdığımız zaman sorun olmuyor iniyor.
Murat5038 dedi: Dediğim gibi AMD bana özel yapıyor demek ki bende çalışıyor. Direk tıkladığımda İDM ile indirilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp bağlantı konumu kopyala dedikten sonra İDM url ekle kısmından yapıştırdığımız zaman sorun olmuyor iniyor.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2013 #12 Eeee ne olmuş? Az önce bende indirdim. Tahmini süre ve dosya boyutu bilgisi yoktu ve az önce kurdum.
enkei7 Megapat Katılım 28 Kasım 2013 Mesajlar 241 Çözümler 1 19 Aralık 2013 #13 Bu güncellemeyle ısıdan dolayı kapanma sorunu biter mi? Önceden beta kullanıyordum da. - - - Güncellendi - - - Benimde 13.11 beta sürümü kullanıyordum, bu sürümü yükledim hala 13.11 gözüküyor silip yüklediğim halde. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2013
Bu güncellemeyle ısıdan dolayı kapanma sorunu biter mi? Önceden beta kullanıyordum da. - - - Güncellendi - - - Benimde 13.11 beta sürümü kullanıyordum, bu sürümü yükledim hala 13.11 gözüküyor silip yüklediğim halde.
exper123 Megapat Katılım 5 Aralık 2013 Mesajlar 580 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2013 #14 Bu güncelleme laptop için geçerli değilmi? 6470M ekran kartı var laptopun.
M Mert Ercan Ziyaretçi 20 Aralık 2013 #15 Murat5038 dedi: İndirme hakkında kuşkulananlar veya yalan söylediğimi düşünenler varsa buradan bakabilir; [Resimler] Genişletmek için tıkla... Yok estağfurullah benim demem o ki indirme yöneticisi olmadan (IDM vs.) doğrudan tarayıcıdan açıldığında çalışmıyor bağlantı, herkes bilir bunu.
Murat5038 dedi: İndirme hakkında kuşkulananlar veya yalan söylediğimi düşünenler varsa buradan bakabilir; [Resimler] Genişletmek için tıkla... Yok estağfurullah benim demem o ki indirme yöneticisi olmadan (IDM vs.) doğrudan tarayıcıdan açıldığında çalışmıyor bağlantı, herkes bilir bunu.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Aralık 2013 #16 exper123 dedi: Bu güncelleme laptop için geçerli değilmi? 6470M ekran kartı var laptopun. Genişletmek için tıkla... http://www2.ati.com/drivers/mobile/catalyst_mobility_64-bit_util.exe Buradan destekliyorsa indirebilirsin. Verdiklerimiz masaüstüler içindir. - - - Güncellendi - - - Mert 'RevoLand' Ercan dedi: Yok estağfurullah benim demem o ki indirme yöneticisi olmadan (IDM vs.) doğrudan tarayıcıdan açıldığında çalışmıyor bağlantı, herkes bilir bunu. Genişletmek için tıkla... Sadece size demedim, birkaç gün önce Burak bey ve Recep bey de aynı şeyi söyledi ve aynı cevabı vermeme rağmen aynı şeylerin söylenmesine karşın resimli kanıt sundum
exper123 dedi: Bu güncelleme laptop için geçerli değilmi? 6470M ekran kartı var laptopun. Genişletmek için tıkla... http://www2.ati.com/drivers/mobile/catalyst_mobility_64-bit_util.exe Buradan destekliyorsa indirebilirsin. Verdiklerimiz masaüstüler içindir. - - - Güncellendi - - - Mert 'RevoLand' Ercan dedi: Yok estağfurullah benim demem o ki indirme yöneticisi olmadan (IDM vs.) doğrudan tarayıcıdan açıldığında çalışmıyor bağlantı, herkes bilir bunu. Genişletmek için tıkla... Sadece size demedim, birkaç gün önce Burak bey ve Recep bey de aynı şeyi söyledi ve aynı cevabı vermeme rağmen aynı şeylerin söylenmesine karşın resimli kanıt sundum