AMD Catalyst 15.8 Beta Driver ile GPU adı değişmesi

Kazuhira Miller

Kilopat
Yer
Mother Base
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar GTA 5'te aldığım bir hata yüzünden oyuna giremiyordum herhalde bu sorun AMD ekran kartından kaynaklanıyormuş. AMD ekran kartı olanlar benim gibi GTA 5'te sorun yaşayabiliyorlarmış. AMD'nin en son ve en güncel driver'ı olan 15.8 Beta sürümünde bu hatanın giderildiği yazılmış. Bende bir umutla indirdim ama bir faydası olmamakla birlikte ekran kartımın özelliklerine baktığımda anladım ekran kartımın modelinin değişmesine sebep olmuş. Bende ekran kartı olarak ASUS R7 240 vardı ama bu driver'ı yükledikten sonra ekran kartımın ismi ASUS R7 200 olarak değişti. Acaba iyi bir şey mi oldu ? Yoksa kötü bir şey mi oldu ? Bilemedim ama bana kötü bir şey olmuş gibi geliyor. Ekran kartımın özellikleri yine aynı özelliklerinde değişen bir şey yok hala 2 GB 128 bit DDR3 olarak gözüküyor ama ismi değiştiği için benim içimi bir kuşku kapladı. Şimdi size olan sorularım şu şekildedir

Acaba ismi değiştiği için herhangi bir performans kaybı olur mu ? Ya da ekran kartım daha mı yavaş çalışır ? Daha doğrusu ekran kartına bir zararı olur mu ? Şu şekilde özetleyecek olursak iyi bir şey mi ? Yoksa kötü bir şey mi ? Cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 280 Dual-X var aygıt yöneticisinde R9 200 Series diye geçiyordu. Ekran kartının sürücüsünü CD'den kursam da internetten kursam da aynı oluyor. Performansa etkisi yok ad değişiminin.

2015-09-14 16_54_19-Aygıt Yöneticisi.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı