Amd Catalyst Control Açılmıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar laptobumda Radeon HD 7400M Series ekran kartı bulunmakta. Bugün sürücülerimi güncellerken 21/04/2020 tarihinde ekran kartıma yeni bi güncelleme geldiğini gördüm ekran kartım baya eski+72 ay dan baya yüksek. 2015 güncellemesinde herşey çalışırken bu güncellemeyi yapınca Catalyst Control Center a girmiyor hata veriyor. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim? ve ekran kartımı güncellediğim uygulamada GAME READY yazıyordu bu ne acaba?

Dosya Ekleri

• 12.png
    12.png
    15 KB · Görüntüleme: 68
Evet hata yaptınız. Driver boster yanlış sürücü kurdu. En son sürücüyü kurmuş size. O karta daha güncelleme gelmiyor. DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurun ve bir daha Driver boster kullanmayın. Yanlış kuruyor ve sistemin dengesini bozuyor elle kurun.

Son düzenleme:
Evet hata yaptınız. Driver boster yanlış sürücü kurdu. En son sürücüyü kurmuş size. O karta daha güncelleme gelmiyor. DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurun ve bir daha Driver boster kullanmayın. Yanlış kuruyor ve sistemin dengesini bozuyor elle kurun.

Birşey daha soracağım benim bilgisayarımda Radeon HD 6470M ekran kartı var fakat 7400M gözüküyor internette bu hata çok görülüyordu acana 6470M sürücüsü kursam daha çok faydası olur mu?

Birşey daha soracağım benim bilgisayarımda Radeon HD 6470M ekran kartı var fakat 7400M gözüküyor internette bu hata çok görülüyordu acana 6470M sürücüsü kursam daha çok faydası olur mu?

Hayır sadece isim değişiyor bir sorun değil ama isterseniz Catalyst kurun böylece ekran kartınızın ismi görünür ama bana sorarsanız son sürücüyü kurmanızda yarar var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı