demobabatr34 Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #1 AMD cataylst Control Center indiriyorum ama ayar eksik gözüküyor. Ekran rengi olması falan lazım. Dosya Ekleri hata.png 73,7 KB · Görüntüleme: 135
Çözüm S Silinen üye 311895 5 Şubat 2022 demobabatr34 dedi: Ekran kartını nerede seçmem lazımdı boz muyim bilgisayarı daha yeni format attırdım. Genişletmek için tıkla... Display Driver Uninstaller Download version 18.0.4.8 ddu ile Temizledikten sonra yeniden başlata tıklayıp ekran kartını kaldır https://www.amd.com/en/support bu siteden ekran kartı modeline göre doğru modeli indir Windows sürümüyle de uyumlu olan sürücüyü seçip kuracaksın. Seçip "submıt" yazısına tıklaman lazım. Sonra Windows sürümüyle uyumlu olanı secin.
demobabatr34 dedi: Ekran kartını nerede seçmem lazımdı boz muyim bilgisayarı daha yeni format attırdım. Genişletmek için tıkla... Display Driver Uninstaller Download version 18.0.4.8 ddu ile Temizledikten sonra yeniden başlata tıklayıp ekran kartını kaldır https://www.amd.com/en/support bu siteden ekran kartı modeline göre doğru modeli indir Windows sürümüyle de uyumlu olan sürücüyü seçip kuracaksın. Seçip "submıt" yazısına tıklaman lazım. Sonra Windows sürümüyle uyumlu olanı secin.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 5 Şubat 2022 #2 Sağ üsteki tercihlere tıklayıp gelişmiş görünüme alabilir misin? Artı 0 Eksi
XPLSG Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 5 Şubat 2022 #3 demobabatr34 dedi: AMD cataylst Control Center indiriyorum ama ayar eksik gözüküyor. Ekran rengi olması falan lazım. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda her ayar olmuyor eğer masaüstüne sağ tık yapınca Intel varsa oradan yapın. Artı 0 Eksi
demobabatr34 dedi: AMD cataylst Control Center indiriyorum ama ayar eksik gözüküyor. Ekran rengi olması falan lazım. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda her ayar olmuyor eğer masaüstüne sağ tık yapınca Intel varsa oradan yapın.
KS KS demobabatr34 Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #4 linkini atabilecek varmı ? yeniden denicem Artı 0 Eksi
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 5 Şubat 2022 #5 demobabatr34 dedi: Linkini atabilecek var mı? Yeniden deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sağ üsteki tercihlere basıp gelişimiş görünüme alabilir misiniz? olup olmadığını bana yazın. Artı 0 Eksi
demobabatr34 dedi: Linkini atabilecek var mı? Yeniden deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sağ üsteki tercihlere basıp gelişimiş görünüme alabilir misiniz? olup olmadığını bana yazın.
KS KS demobabatr34 Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #6 herşey iyicene karmaşıklaştı software i kaldıramıyorum şimdi Silinen üye dedi: Sağ üsteki tercihlere basıp gelişimiş görünüme alabilir misiniz? olup olmadığını bana yazın. Genişletmek için tıkla... kral şimdi açamıyorum masaüstüne sağ tıkladığımda amd catalyst ı açamıyorum reis dc varmı ordan anlatırmısın Artı 0 Eksi
herşey iyicene karmaşıklaştı software i kaldıramıyorum şimdi Silinen üye dedi: Sağ üsteki tercihlere basıp gelişimiş görünüme alabilir misiniz? olup olmadığını bana yazın. Genişletmek için tıkla... kral şimdi açamıyorum masaüstüne sağ tıkladığımda amd catalyst ı açamıyorum reis dc varmı ordan anlatırmısın
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 5 Şubat 2022 #7 demobabatr34 dedi: Her şey iyicene karmaşıklaştı software i kaldıramıyorum şimdi. Kral şimdi açamıyorum masaüstüne sağ tıkladığımda AMD Catalyst'ı açamıyorum. Reis DC var mı oradan anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Maalesef olamaz burası forum olduğu icin buradan anlatmamız gerek. Ekran kartını bu program ile tamamen kaldırın: DDU Kaldırdıktan sonra ekran kartını buradan indir: AMD Artı 0 Eksi
demobabatr34 dedi: Her şey iyicene karmaşıklaştı software i kaldıramıyorum şimdi. Kral şimdi açamıyorum masaüstüne sağ tıkladığımda AMD Catalyst'ı açamıyorum. Reis DC var mı oradan anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Maalesef olamaz burası forum olduğu icin buradan anlatmamız gerek. Ekran kartını bu program ile tamamen kaldırın: DDU Kaldırdıktan sonra ekran kartını buradan indir: AMD
KS KS demobabatr34 Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #8 .. tercihleri açtım şimdi ne yapmam lazım Dosya Ekleri Adsız.png 230,9 KB · Görüntüleme: 78 Artı 0 Eksi
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 5 Şubat 2022 #9 demobabatr34 dedi: Tercihleri açtım şimdi ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Üste yazdım silip tekrar kur. Yeniden başlatmayı unutma. Artı 0 Eksi
demobabatr34 dedi: Tercihleri açtım şimdi ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Üste yazdım silip tekrar kur. Yeniden başlatmayı unutma.
KS KS demobabatr34 Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #10 hangi location dan indirmem lazım ? onu boşver indirdimde ama ne yapcam şimdi ? Artı 0 Eksi