demobabatr34 Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #1 AMD cataylst Control Center indiriyorum ama ayar eksik gözüküyor. Ekran rengi olması falan lazım. Dosya Ekleri hata.png 73,7 KB · Görüntüleme: 135
Çözüm S Silinen üye 311895 5 Şubat 2022 demobabatr34 dedi: Ekran kartını nerede seçmem lazımdı boz muyim bilgisayarı daha yeni format attırdım. Genişletmek için tıkla... Display Driver Uninstaller Download version 18.0.4.8 ddu ile Temizledikten sonra yeniden başlata tıklayıp ekran kartını kaldır https://www.amd.com/en/support bu siteden ekran kartı modeline göre doğru modeli indir Windows sürümüyle de uyumlu olan sürücüyü seçip kuracaksın. Seçip "submıt" yazısına tıklaman lazım. Sonra Windows sürümüyle uyumlu olanı secin.
demobabatr34 dedi: Ekran kartını nerede seçmem lazımdı boz muyim bilgisayarı daha yeni format attırdım. Genişletmek için tıkla... Display Driver Uninstaller Download version 18.0.4.8 ddu ile Temizledikten sonra yeniden başlata tıklayıp ekran kartını kaldır https://www.amd.com/en/support bu siteden ekran kartı modeline göre doğru modeli indir Windows sürümüyle de uyumlu olan sürücüyü seçip kuracaksın. Seçip "submıt" yazısına tıklaman lazım. Sonra Windows sürümüyle uyumlu olanı secin.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 5 Şubat 2022 #11 demobabatr34 dedi: Hangi locationdan indirmem lazım? Onu boş ver indirdimde ama ne yapacağım şimdi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın modelini öğrenip ona göre indir ondan önce ekran kartını DDU ile sildin mi? Artı 0 Eksi
demobabatr34 dedi: Hangi locationdan indirmem lazım? Onu boş ver indirdimde ama ne yapacağım şimdi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın modelini öğrenip ona göre indir ondan önce ekran kartını DDU ile sildin mi?
KS KS demobabatr34 Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #12 ... ekran kartı modeli seçme diye birşey bulamadımda Dosya Ekleri sss.png 62,1 KB · Görüntüleme: 46 Artı 0 Eksi
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 5 Şubat 2022 #13 demobabatr34 dedi: ,,, Genişletmek için tıkla... Temizledikten sonra yeniden başlata tıklayın. Artı 0 Eksi
KS KS demobabatr34 Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #14 ekran kartını nerde seçmem lazımdı bozmuyim bilgisayarı daha yeni format attırdım Artı 0 Eksi
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 5 Şubat 2022 #15 demobabatr34 dedi: Ekran kartını nerede seçmem lazımdı boz muyim bilgisayarı daha yeni format attırdım. Genişletmek için tıkla... Display Driver Uninstaller Download version 18.0.4.8 ddu ile Temizledikten sonra yeniden başlata tıklayıp ekran kartını kaldır https://www.amd.com/en/support bu siteden ekran kartı modeline göre doğru modeli indir Windows sürümüyle de uyumlu olan sürücüyü seçip kuracaksın. Seçip "submıt" yazısına tıklaman lazım. Sonra Windows sürümüyle uyumlu olanı secin. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
demobabatr34 dedi: Ekran kartını nerede seçmem lazımdı boz muyim bilgisayarı daha yeni format attırdım. Genişletmek için tıkla... Display Driver Uninstaller Download version 18.0.4.8 ddu ile Temizledikten sonra yeniden başlata tıklayıp ekran kartını kaldır https://www.amd.com/en/support bu siteden ekran kartı modeline göre doğru modeli indir Windows sürümüyle de uyumlu olan sürücüyü seçip kuracaksın. Seçip "submıt" yazısına tıklaman lazım. Sonra Windows sürümüyle uyumlu olanı secin.
KS KS demobabatr34 Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #16 İndirdim kuruyorum şu anda. Reis adamın dibisin oldu la. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 5 Şubat 2022 #17 demobabatr34 dedi: İndirdim kuruyorum şu anda. Reis adamın dibisin oldu la. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlerim sağ ol her zaman bekleriz sizi. Artı 0 Eksi
demobabatr34 dedi: İndirdim kuruyorum şu anda. Reis adamın dibisin oldu la. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlerim sağ ol her zaman bekleriz sizi.
KS KS demobabatr34 Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #18 bir sorum olacaktı oyundan çıkıp girince catalyst'ta renkler varsayılana dönüyor ne yapmalıyım ? Artı 0 Eksi
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 5 Şubat 2022 #19 demobabatr34 dedi: Bir sorum olacaktı oyundan çıkıp girince Catalyst'ta renkler varsayılana dönüyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kaydedip cıkman lazım. Artı 0 Eksi
demobabatr34 dedi: Bir sorum olacaktı oyundan çıkıp girince Catalyst'ta renkler varsayılana dönüyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kaydedip cıkman lazım.