AMD Catalyst Control Center Kaldırma

• Konuyu başlatan squ.
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 10.536

squ.

Centipat
Birkaç gün önce bilgisayarıma AMD Catalyst Control Center kurdum. Fakat bunun AMD Software'den çok farkı olmadığını görünce kaldırmak istedim fakat kaldıramadım. Üstelik bilgisayarımı her açtığımda resimdeki yükleme ekranı karşıma çıkıyor ve yükleme ekranında hiçbir şey gözükmüyor. Denetim masasından kaldırmayı denedim fakat gene yükleme ekranı geliyor. Anlamadım Catalyst Control Center'i bilgisayarımdan diğer AMD yazılımlarını silmeden nasıl kaldırabilirim?

Ekran Görüntüsü (125).png

Programlar ve Özellikler kısmından kaldırmanız yeterli olması lazım. DDU yazılımı ile tüm grafik sürücülerini kaldırıp tekrar en güncel sürümü temiz kurulum yapabilirsiniz.

Uygulamalar ve özelliklere baktım tüm uygulamalar kaldırılıyor sadece catalyst kaldırılmıyor. DDU'yu yapmak zorunda kalacağım galiba. Keşke yüklemeseydim.

Ekran Görüntüsü (127).png

AMD'nin kendi aracı ile kaldırabilirsiniz:

CCC artık kullanılmıyor. Yerine Radeon Ayarları geldi. Neden böyle gereksiz işlere kalkarsınız, anlamakta güçlük çekerim...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı