Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 10 Mayıs 2020 #1 Bende Radeon Ayarları var fakat AMD Catalyst Control Center daha çok hoşuma gidiyor. Sizce AMD Radeon ayarlarından AMD Catalyst Control Center'a geçmem doğru olur mu? Ekran kartım: AMD Radeon R5 Graphics (APU) harici ekran kartım: R7 M340 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2020
Bende Radeon Ayarları var fakat AMD Catalyst Control Center daha çok hoşuma gidiyor. Sizce AMD Radeon ayarlarından AMD Catalyst Control Center'a geçmem doğru olur mu? Ekran kartım: AMD Radeon R5 Graphics (APU) harici ekran kartım: R7 M340
Eminertekin Kilopat Katılım 4 Eylül 2019 Mesajlar 334 Makaleler 1 10 Mayıs 2020 #2 Evet kurmalısın çünkü ekran kartı Driver kurucusu o.
D dogukanmogukan Femtopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #3 CCC yi kurarsan ekran kartının pil performans modunu oyun için kalite veya performans ayarlarini rahatlikla yapabilirsin kesinlikle tavsiye ederim
CCC yi kurarsan ekran kartının pil performans modunu oyun için kalite veya performans ayarlarini rahatlikla yapabilirsin kesinlikle tavsiye ederim