S Sahngkk Hectopat Katılım 17 Mart 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2017 #1 Bilgisayarıma format attım fakat ekran kartı sürücüsünü yükleyemedim. AMD Catalyst yükleme yöneticisi ile denedim "grafik sürücüsünü yükleyemedi hatası alıyorum. Aygıt yöneticisinden ekran kartı tarafına geliyorum ünlem işareti var, güncelleştirme yapıyorum güncel sürüm yazıyor fakat masaüstü ekran çözünürlüğü gelişmiş ayarlardan baktığımda görünmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2017
Bilgisayarıma format attım fakat ekran kartı sürücüsünü yükleyemedim. AMD Catalyst yükleme yöneticisi ile denedim "grafik sürücüsünü yükleyemedi hatası alıyorum. Aygıt yöneticisinden ekran kartı tarafına geliyorum ünlem işareti var, güncelleştirme yapıyorum güncel sürüm yazıyor fakat masaüstü ekran çözünürlüğü gelişmiş ayarlardan baktığımda görünmüyor.
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2017 #2 Temiz kurulum seçeneği varsa onunla deneyin. Ayrıca Windows her zaman güncel sürümü bulamıyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.944 Makaleler 60 Çözümler 837 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2017 #3 DDU ile AMD sürücünü kaldırın. İşletim sistemini 64 bit olarak tahmin ediyorum. Buradan Desktop Crimson ReLive Edition 17.3.2 Optional sürümünü indirip yükleyin.
DDU ile AMD sürücünü kaldırın. İşletim sistemini 64 bit olarak tahmin ediyorum. Buradan Desktop Crimson ReLive Edition 17.3.2 Optional sürümünü indirip yükleyin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Mart 2017 #4 Win 10'a geçin.